23 maj 2012

Onsdagens klagovisa

Håller på att svimma av utmattning. 
Först jobb till 17.15 och sedan direkt efter det talko i husbolaget. Jag är så slut att jag nästan somnar här framför datorn ( några talko-cider gjorde ju förstås sitt oxå;) . Dessutom hade jag huvudvärk hela dagen på jobbet... fast den försvann med  cidern ;)


Är en sådan människa som gillar att hålla på och stå i, att ha tusen järn i elden och vara angagerad på många håll. Men nu känns det som om tiden inte hinner till. Det är vår och kalendern är fullproppad från morgon till kväll. Och 16-åringen som går ut åk 9 provade just sin kostym som vi skaffade förra året till konfirmationen, den som han skulle ha på sej på niornas högtidliga avslutning - och nu är den för liten. Både ärmar och ben... suck! Ännu en sak som skall göras ...


Hemmet borde städas pollen- och dammfritt eftersom sönerna är väldigt pollenallergiska just nu. Blir utan jobb efter sommarsemestern och tar naturligtvis "lite" stress över det med..
Men mitt i all klagan finns det saker som lyser upp den stressiga vardagen; goda vänner som jag skrattade med i dag ute på gården, en annalkande bloggträff och en hoppeligen solig helg  ;).


Nu skall jag ändå försöka njuta av kvällen en stund, det blir en avslappnande varm dusch, lite teve och sen nati nati...zzzzz
Ses i morgon!

2 kommentarer:

  1. Fint inlägg blev det ju Lotta! :)

    SvaraRadera
  2. Hoppas du får en lugn och skön helg med massor av avkoppling ;)

    Ha de gott!
    Kram Marie

    SvaraRadera

Tack för att du besökte Hemma hos Ingeborg. Hoppas du gillade min blogg. Jag blir glad om du lämnar en liten hälsning så jag vet att du kikat in.
Välkommen tillbaka!