12 maj 2012

Äntligen målade

 Har under den senaste veckan fått tre av möblerna som länge stått och väntat, målade! 
Än så länge visar jag dem inte hur de ser ut färdiga, eftersom de ännu inte är helt klara. Men huh vilket jobb. Frågan är: pensel eller roller? Kan inte besluta mej vilket är bättre. Vad kör ni med?.. Målade dessa första och andra varvet med roller så de fick ett tunt lager på sej, sedan det sista , det täckande med pensel.


Glas-skåpet som står på vitrinskåpet är äntligen vitt. Höll på med det från kl 10.30 - 17 igår... heldagsjobb alltså;) Kan inte bestämma mej ifall jag skall sätta sen hyllspets på mitthyllan eller inte...

Pott-skåpet med marmorskiva som jag älskar, har hängt med länge. Ibland är det i toaletten, ibland i vardagsrummet, sedan i köket..Det saknas en knopp ännu.

Det lilla väggskåpet är nu även vitt. Det hänger ovanför pottskåpet för tillfället.


Sönerna är och shoppa med mormor och dottern är och fotograferar på ridtävlingar. Jag och mannen är riktigt ensamma hemma - och det känns konstigt fast skönt!


4 kommentarer:

 1. Du har varit flitig med penseln! Stora släta ytor brukar jag måla med rulle, annars använder jag pensel.
  Ha en fin fortsättning på helgen!
  kram Tini

  SvaraRadera
 2. Så fint du har det!
  Duktig med penseln måste jag säga.

  Kul att du tittade in och vill vara med i utlottningen.

  Önskar dig en fortsatt skön lördag.

  Kram Marie

  SvaraRadera
 3. Skönt att få sånt gjort! Jag har målat med pensel...det blir inte alltid så jämnt och fint men så syns det ju att det är "heimlaga". H.Tilda

  SvaraRadera
 4. Underbar blogg..länkar så ja kan komma tillbaks
  kram sussie

  SvaraRadera

Tack för att du besökte Hemma hos Ingeborg. Hoppas du gillade min blogg. Jag blir glad om du lämnar en liten hälsning så jag vet att du kikat in.
Välkommen tillbaka!