7 juni 2012

Vår omgivning

Fast jag bott hela mitt liv i denna lilla stad, hade jag ingen aning om att denna plats fanns. Först då vi flyttade för 4 år sedan till denna, vårt nuvarande hem fick jag göra bekantskap med denna fina plats. 

Nere till vänster syns 11-åringen cykla . Han var med mej på min lilla fotosession.
Vår omgivning består av grön och lummig skog, fina bärskogar, svampmarker, motionsspår och en gammal stenruin från 1800-talet! Ett parhusområde, trevliga grannar, en trygg gård att leka på och ett område man inte kör till ifall man inte har ärende hit.


Det bästa med denna omgivning är nog ändå den fina ruinen som ligger helt fast i husbolaget. Ruinen består av ett år  1817 påbörjat husbygge samt en stenmur runt om. Här gillar alla att traska omkring, tyvärr även ungdomar som skräpar ner samt pojkar som softar dvs. skjuter med platskulor och leker krig.  De flesta som kommer hit lägger definitivt märke till ruinen , eftersom bolagets parkeringsplats finns just här var denna text skrivs.


I morgon skall det bli lite lekstugefotografering till en kommande artikel, sedan åker dottern på sommardejour till skolan för en vecka. På lördagen är det det efterlängtade b l o g g t r ä f f e n i Borgå därifrån ni helt säkert får se bilder i mängder ( har förbjudit dottern att ta kameran till skolan..). Nu skall jag gå och vattna mina blommor och titta på tomaten ocm den fått någon kompis..

Kram!


3 kommentarer:

 1. Vilket härligt ställe
  Roligt att upptäcka nya saker på hemmaplan
  Ha en skön kväll

  SvaraRadera
 2. Vilken härlig omgivning du har ... gillar ruinen.

  Så kul med bloggträff, ser fram emot bilder.

  Önskar dig en skön helg.
  Kram Marie

  SvaraRadera
 3. Vad fint du har i dina knutar!

  Det skall bli roligt att ses imorgon, hoppas regnet inte kommer som utlovats.

  Vi syns :)
  Monica

  SvaraRadera

Tack för att du besökte Hemma hos Ingeborg. Hoppas du gillade min blogg. Jag blir glad om du lämnar en liten hälsning så jag vet att du kikat in.
Välkommen tillbaka!