16 juli 2010

Drömmar och bröllopsmugg

Idag är det en skön mulen dag. Solen kikar litet fram alltid då och då men det är nu bara 22 grader trots att det skall bli 28 ...
Var på Ikea i går med en kompis. Vi strosade länge runt och kunde konstatera att vi är nöjda med våra hem, eftersom nästan inget fastnade... jo lite smått och gått. Bl a dessa söta muffinsformar.

Går under namnet "Drömmar" och säljs i paket med 65 stycken och priset var futtiga 1,60e.
I paketet finns tre olika mönstrade former.
Måste även visa vad bästa vännen hämtade med sej från Sverige åt mej.
Jo, den officiella bröllopsmuggen...
Jättefin vit mugg med ljusblå ornament och en guldkant runt kanten. Kaffet smakar verkligen kungligt gott från denna *fniss*.


Dessutom köpte vi ganska mycet från Ikeas "matavdelning", bl a chokladbollar, kanelknyten , knäckebröd, chokladplattor mm.
Idag skall det bli lite packande inför resan och sen skall jag gå till till posten för att ska mina H&M kläder som kommit. Kul!


3 kommentarer:

 1. Jo kaffet smakar säkert extra gott ur en sådan kunglig mugg ;O) Ha en bra ålandsresa!

  SvaraRadera
 2. de muffinsformarna ska jag definitivt köpa när jag besöker ikea nästa gång (låter som om jag gjorde det ofta, men tyvärr är det inte så...)
  hoppas ni får det gott på åland!

  SvaraRadera
 3. Vilka fina muffinsformar!Jag skall också åka till Ikea någon regnig dag och kolla in det nya( jag bor ju i princip granne med en). Vilken fin kunglig mugg!
  Ha en skön semester på Åland!

  SvaraRadera

Tack för att du besökte Hemma hos Ingeborg. Hoppas du gillade min blogg. Jag blir glad om du lämnar en liten hälsning så jag vet att du kikat in.
Välkommen tillbaka!