18 juli 2010

Trötta - men lyckliga

Det är söndagsmorgon och har nyligen vaknat. I morgon den här tiden , sitter vi på färjan över till Paradiset - Åland. Packade nästan hela gårdagen och satte länge uppe och kollade på teve.


Var supertrött när jag vaknade och mina ögon känns fortfarande trötta, trots kaffe...
Nu blir det ännu en lång dag med mycket program. Vi börjar med att åka och hälsa p farmor och under tiden är Jenny på ridtävlingar. Sen packar vi det sista, för kaninerna till min mamma, som i sin tur skall få en börda på nacken ( vi har ju sgs dagligen i tre veckors tid varit hos henne och vattna blommor....i hettan, ni vet hur ofta man får vattna då )Men trötta är vi, både på denna olidliga VÄNTAN och på allt ståhej innan allt är packat och klart.
Och lyckliga är vi, både barnen och vi vuxna, över att väntan äntligen är över och vi får njuta av många långa sköna sommardagar (hoppeligen fortsättningsvis varma sådana) på vårt favoritställe.

* * *
Skylten ni ser överst kommer från Serafiinis inredningspartysortiment och den undre fyndade jag på loppis senaste söndag.. betalade hela 50 cent för den...
Passsar just in denna familj...

4 kommentarer:

 1. Önskar er en toppenfin resa till Åland!!
  Ha det gott på alla sätt och vis!

  SvaraRadera
 2. ha det gott på holmarna!

  SvaraRadera
 3. Hej kära vän!
  Förstår att du väntar på ditt paket och jag vet att det är alldeles för sent, men allting är fixat till dig nu, men adressen har jag tappat bort. Maila mig gärna på malin@wambesi.se

  SvaraRadera
 4. Hoppas resan är bra!
  Här är jag också så trött efter en mån-galen natt.. Ingen har kunnat sova ordentligt..

  SvaraRadera

Tack för att du besökte Hemma hos Ingeborg. Hoppas du gillade min blogg. Jag blir glad om du lämnar en liten hälsning så jag vet att du kikat in.
Välkommen tillbaka!