26 april 2011

Efter en alldeles underbar påskhelg är jag tillbaks på jobb!
Usch då, man skulle ju helst velat stanna hemma och fixat i trädgården och hemma, eller hur? Känner ni det som jag? Idag tänkte jag inte bjuda på påskbilder, utan på några inspirationsbilder från Jeanne d ´Arc living.

Bild: www.jeannedarcliving.dk

Köpte för ett tag sen mitt första nummer av magasinet och kan bara konstatera att ME LIKE .
Inte allt förstås, men stilen är nog den rätta för mej. Dessutom fanns det ju underbara gammaldags recept och ideer. Satt ute på terrassen och bläddrade igår igen - om och om igen! Kan inte få nog av de fina bilderna. Mums!

Bild: www.jeannedarcliving.dk
Blev så inspirerad av den att jag mitt i solskenet steg upp och började skruva ihop en vit stege åt mej. Nu finns den i vardagsrummet och mormors virkade mormorsrutefilt får hänga där då den inte är i användning. Gillar utemöblemanget här ovan. Verkligt sirligt och vackert. Tycker speciellt om formen på ryggstödet och benens sirliga former.

Bild: www.jeannedarcliving.dk
Urnor är jag på jakt efter fortfarande. Hoppas jag innan sommaren kommer att hitta sådana som jag gillar. De skall vara gråa och av lera. De jag hittar är av metall... Skall nämligen ha dem ute på terrassen till sommarens alla fester.

PS ! Ni som ännu inte svarat på mitt mail ang bloggträffen hör av er så fort som möjligt så vi kan sätta ut ett datum innan era kalendrar blir helt fulla... Om det är någon som vill komma med så går det bra, hör av er ni också. Vi kommer att träffas på Fiskars (klick).
Kram på er alla!

Lotta

2 kommentarer:

  1. Hejsan!
    Ska prata med Sabina om bloggträffen, sen hör jag av mig.
    Vi hörs!

    SvaraRadera
  2. Jag försöker foga mig till vilket datum det än blir ;)

    SvaraRadera

Tack för att du besökte Hemma hos Ingeborg. Hoppas du gillade min blogg. Jag blir glad om du lämnar en liten hälsning så jag vet att du kikat in.
Välkommen tillbaka!