1 april 2011

Det blev vitt

April-april din dumma sill...
Nej, har faktiskt inte blivit lurad idag - ännu. Fast vi lurade storebror idag, lillebror och jag. Och ännu är det ju kvar av denna dag...
Har njutit av ledig fredag. Ni vet mitt vitrinskåp i furu som var så fult, som hade blivit nästan orange till färgen, det blev vitt idag. Köpte på morgonen vitfärg och satte i gång med detsamma när alla hade åkt till jobb/skolan.Inte ännu målat på inre sidan men jag har haft vita gardiner på insidan av glaset, så det stör inte. Fast jag vill nog att det skall bli vitt även innanför ..


Mina redan ganska torra och gula lingonriskransar som jag band för sisådär 2 år sen (?!??) får fortfarande hänga med. Har ni några ideér på kransar som man kunde göra nu , den här årstiden? Vill inte ha bara ris utan gärna gröna..


Mannens fina (not! ) videokanon (det bästa med den är ju att den är vit) syns uppe på skåpet. Hoppas man ser den mindre nu då allt blivit vitt.


Min utlottning är avslutad. Besökarantalet gick igår morse över 10 000 strecket. Tusen tack för alla tittar. Inte lika många med i utlottningen som tidigare gånger men det är ju bra för er som är med. Ni har ju större chanser till vinst ;). I kväll skall jag skriva lotter och utse vinnaren.

Hoppas ni alla har en skön fredag !
Lotta

1 kommentar:

  1. Snyggt!! Det blir det ju alltid med vitfärg ;)
    Du kanske kan göra kransar av eucalyptus? Fast jag vet inte när man kan få tag i sånt... Annars kanske dom har andra förslag i blomsterbutiken.

    Jag har nog blivit lurad idag, fast jag var mer besviken över att det hon sa inte var sant än över faktumet att jag gick på det :P

    SvaraRadera

Tack för att du besökte Hemma hos Ingeborg. Hoppas du gillade min blogg. Jag blir glad om du lämnar en liten hälsning så jag vet att du kikat in.
Välkommen tillbaka!