10 april 2011

Mässa med hosta och feber

Äntligen var helgen inne då mässan jag alla år går på ordnades. Talar naturligvis om Sisusta - 11 mässan som liksom alla de tidigare åren varit en kombination av trädgård, stuga, hus och inredning. Och såsom tidigare år är det alltid inredningsdelen som är minst! Skulle kunna gå omkring timmotal och kolla fina inredningsgrejjer, medan det inte precis lockar att glo på bryggor, utedass och dyl. Trädgårdsdelen är kul med alla dessa fina blommor och lökar i mängder. Blir alltid taggad till tusen inför våren och planteringssäsongen.
I år hade jag oturen att bli grymt hostig och kraxig just dagen innan. Men orkade fint gå omkring på mässan med väninnan i nästan fyra timmar. Massor med folk denna lördag. Vi köande ca 20 minuter för att få hänga våra rockar ;?!?!???)...Jag hade turen i en utlottning i Blogglandia. Vann nämligen en entrébiljett till denna mässa inne hos Amalias hem (klick). Kolla inne hos henne och i hennes webbshop. Underbara saker. Gick och hälsade på Terhi själv och tackade för den fina vinsten och kunde bara konstatera att sakerna var ännu finare i verkligheten än på bild.Amalias hem delade stand med My coutry Home (klick) och när jag kom hem hade jag hittat inne hos dem ,dessa två underbara kransar som nu hänger på vitrinskåpet, istället för de gulnade lingonriskransarna. Gillar dem verkligen. Hittade minst fyra till ställen där de passar perfekt, när jag vill ha ombyte på glasdörrarna.


Som ni ser på skåpet så syns det ännu lite fult furu...har inte målat insidan ännu...


Skall visa ännu en sak som fick följa med hem från mässan. Jo en väggtext till. Den här gången kom den från Penni ja Lilli som jag tidigare år har stiftat bekantskap med. Kika in hos henne .


La cuisine est le coeur de la Maison


Köket är hemmets hjärta.

När jag kom hem från mässan , hostade jag våldsamt, kunde knappt andas och var hes som en kråka. Mätte febern som var 38,5 och gick och lade mej. När jag vaknade idag kändes det bättre, ingen feber på hela dagen så jag antar att det trots allt blir jobb i morgon.

PS! Såg vårens första Tussilago idag... jippiiiii.....


Lotta

7 kommentarer:

 1. Hade också som planer att gå på mässan men det blev tyvärr inte av...kanske nästa år? :)
  Trevlig söndag!

  SvaraRadera
 2. Andra som är flunssiga också, hör jag...Krya på dig!!

  Apropå sprayfärgen så råder jag att måla ute, inte bra för lungorna heller att andas in... Fast jag målade ute, snöt jag turkost i dagar...

  SvaraRadera
 3. Jag var på mässan när det öppnades i morse och då var det gott om plats att gå omkring. Mycket fina saker fanns det där och fick med mig en hel del blommor och annat.

  Krya på dig!

  SvaraRadera
 4. Hej Lotta
  Kul att du vill vara med i min utlottning ,lycka till.
  Kram Anette

  SvaraRadera
 5. Vi köande överallt tyckte jag på mässan...
  Nästa år skall jag åka dit med mera tålamod :)

  Och så blev jag också lite besviken att inredningsdelen var sååå liten.
  Krya på dej.
  Häls. Monica

  SvaraRadera
 6. Verkar ju ha varit en härlig mässa! Och fina saker du hittat!
  Äsch för flunssa, det går mycket sånt nu..
  Ha en trevlig inkommande vecka!

  SvaraRadera
 7. Hej!!
  Såå kul att du vill delta i min tävlign & på så vis hittade jag till din ljuvliga blogg :0)
  Återkommer gärna!! / Cilla

  SvaraRadera

Tack för att du besökte Hemma hos Ingeborg. Hoppas du gillade min blogg. Jag blir glad om du lämnar en liten hälsning så jag vet att du kikat in.
Välkommen tillbaka!