18 oktober 2012

Här var det lampor...

Torsdagstemat hos Fabriken är DIY = Do it Yourself ! 
Mitt favoritämne. Har hela tiden något på gång här hemma. Hos oss målas det, limmas, sys eller virkas det ständigt. Att återanvända saker på ett nytt och finurligt sätt är min grej!
Skall i detta inlägg hålla mej till lampor...


Är en riktig hejare på att fixa lampor märker jag. Det har blivit både en och två lampor under det senaste året. Här har jag använt en ytterkruka i rotting som lampskärm i sovrummet. Lätt som en plätt att fixa till. Det enda som behövs är det elektriska som ju ofta finns hemma efter en gammal överbliven lampa..
Gjorde en liknade av en rottingkupa där handtaget gått sönder. Gillar rottingskärmar då de ger ett så varmt och ombonat sken (bilden är från vinterarkivet - kolla snöhögarna utanför..)


Gör av tygremsor en ny skärm på den gamla stommen.


Är hemma och njuter av höstlov. Det har blivit städat och fixat lite här för i kväll blir det träff med favoritvännerna.  Mera härliga DIY-ideér kan du se inne hos Fabriken. Låt dej inspireras!

Önskar alla nya läsare och följare med!
Härligt att ni är så många. 
Ser att besökarantalet rusar framåt och snart är
vi uppe i 75 000. Hjälp vad fint! Tror att vi måste fira det...


4 kommentarer:

 1. Fina lampor du har gjort!

  Kram Johanna

  SvaraRadera
 2. Jag gillar din kökslamppa, skenet är supermjukt ocg mysigt.
  Du kan du :)

  Ha det bra
  Monica

  SvaraRadera
 3. Så himlans fint det blev! Det är ju så roligt att fixa, pyssla och gör iordning! Extra härligt och inspirerande tema denna vecka!

  Hälsningar
  Anna

  SvaraRadera

Tack för att du besökte Hemma hos Ingeborg. Hoppas du gillade min blogg. Jag blir glad om du lämnar en liten hälsning så jag vet att du kikat in.
Välkommen tillbaka!