11 oktober 2012

Torsdagens moodboard

Torsdagstemat i Fabriken idag är höstens moodboard. Skrev redan i senaste inlägg att jag inte gillar hösten speciellt bra. Upplever hösten enbart som en mörk, blöt och en tråkig årstid och har definitivt svårt att få ut något bra av den.


I min moodboard ser man vad hösten dock för med sej; varma filtar och fällar (ja det är ju inte precis så att jag ligger famför brasan på en mjuk fäll  ;)..), ljus i mängder runt omkring, ruffigt i inredningen och mysigt hemma med familjen.


Har i flera repriser torkat äpplen till kaninerna inför vintern eftersom jag fått äppel av goda vänner och bekanta. Äppel är dessutom något jag associerar med hösten. Äpplen finns oftast i mina höstplanteringar ute på gården och ett och ett annat sätts ut till fåglarna.
För mej betyder hösten egentligen endast "steget före julen" och jag börjar redan vänta på jul.I morse var det endast 5 grader ute och den första snön/slasket hörde jag lovas till helgen. 
Hoppas verkligen de spått fel!


Kika in hos Fabriken så ser du många inspirerande moodboardar .

3 kommentarer:

 1. Vilket härligt moodboard du visar upp! Jag har börjat gilla hösten mer och mer! Tycker det är så fint med alla färger och njuter av den krispiga luften ute!

  Fick faktiskt lite julstämning av dina bilder!

  Ha en fin kväll!

  SvaraRadera
 2. Mmm.. man anar julen som står runt hörnet.

  SvaraRadera
 3. Hei!
  Du har vunnet et putetrekk på VI-bloggen, send meg adressen din på post@miasinterior.no , så blir det sendt til deg! :-)

  SvaraRadera

Tack för att du besökte Hemma hos Ingeborg. Hoppas du gillade min blogg. Jag blir glad om du lämnar en liten hälsning så jag vet att du kikat in.
Välkommen tillbaka!