3 oktober 2012

Vackra föremål och en lättnadens suck

Som ni vet har jag en skum förkärlek till rostiga saker, till rivjärn och inte minst till gamla bruksföremål av trä. Fastnar alltid för dem, helst skall de vara lite lortiga och mycket shabbiga.


Många har jag fyndat på Åland i någon av alla de tiotals fina loppisar som jag hittat de senaste somrarna. Endel har jag stött på lite här och där. Den senaste hämtade min mamma till mej från ett loppis i Borgå, 
där hon var förra helgen. Hon vet vad jag gillar.


Skulle gärna ha massor med gamla verktyg i min samling men eftersom förvaringsutrymmet börjar bli begränsat , måste jag tillvidare avstå från denna dröm.


Idag skickar jag en stor kram till dottern som äntligen fått gjort sitt slutarbete och som idag hade två stora presentationer i skolan. 
Den ena om företagsplanering och företagande inom hästhushållningen (företagsverksamhet) och sedan ännu slutarbetet som handlade om Uppvisning av hästar då hon specialiserat sig på hästuppfödning! Jag vet att hon varit väldigt spänd och orolig över dessa eftersom hon verkligen inte gillar föredrag och ännu mindre att stå framför en klass. 
Men nu äntligen är båda utförda med hedern i behåll och nu kan hon äntligen pusta ut. 
Ännu återstår  två IA-periorder (inlärning i arbetet) och sedan är det loppu-slut!
                                                GRATTIS  jag är sååå stolt över dej!

3 kommentarer:

 1. Fina gamla trådspolar du fyndat :)
  Ha en god fortsättning på veckan!
  kram Tini

  SvaraRadera
 2. Veldig koselig med sånne gamle trådsneller . Jeg har fått tak i noen store gamle, men desverre er de bare i papp. ha en god kveld !

  SvaraRadera
 3. Onnea täältäkin!
  Mä olen ajatellut silloin-tällöin erästä jatko-opiskelua, mutta sit kun ajattelen esittelemistä ison yleisön edessä, mua alkaa melkein oksettaa. Miksi sen pitää olla niin vaikeeta :D

  SvaraRadera

Tack för att du besökte Hemma hos Ingeborg. Hoppas du gillade min blogg. Jag blir glad om du lämnar en liten hälsning så jag vet att du kikat in.
Välkommen tillbaka!