21 augusti 2009

H & M Home i mitt hem

Tjenixen !
Äntligen fick jag det gjort. Dvs jag tog mej själv i kragen och beställde från H&M två av dessa snygga dynor som jag länge redan önskat.


Vet ju att en del av er redan har skaffat dessa dynor och har till och med hört att de varit slut. Men jag tänkte att eftersom jag bor i Finland och de som skrivit att de varit slut, bor i Sverige, så kanske, bara kanske, de ännu finns i detta land.
Men nej, dynvaren är beställda men jag får njuta av dem i mitt vardagsrum först i slutet av oktober... harmar ju nog, men nu fick jag det i alla fall gjort.

I dag ät det fredag och det skall bli skönt med veckoslut. Eftersom alla barn haft mycket nytt i sina skolor och det varenda dag kommit tusen och en lappar hem om det ena och det andra, känns mitt stackars lilla huvud helt fullt och råddigt av alla information som kommit. Nu skall det passa bra med att få reda ut skallen och bara slöa...
Till råga på allt är min mamma igen på sjukhus. Jag ringde till henne igår morse och då kved hon och nästan grät att hon haft så ont hela natten i njuren att hon måste åka in till sjukhuset. Hade inte villat störa mej på natten, därför inget samtal !!!!...
Nå, äntligen hittade de igår på eftermiddagen en stor njursten just vid urinrörets mynning. Hon flyttade (med ambulans ;)) till ett större sjukhus i Helsingfors och där ligger hon nu med smärtor, och skall bli opererad i dag.. Kunde inte göra annat än skrika YES när hon ringde och berättade att hon har en stor sten som de hittat... Låter konstigt med det kändes så bra eftersom man ju vet att något är det som gjort att hon fått smärtor.
Men vi får hoppas att allt är över snart och hon kan vara normalt igen..

Kram,
Lotta

4 kommentarer:

 1. Hejsan

  åh stackars din mamma, min mor har haft det och sa att det var värre än att föda barn,,,,,då gör det ONT!!!
  Kul m kudden:)
  Ha en trevlig helg
  Kram Sari

  SvaraRadera
 2. Åh hoppas din mamma blir bättre snart!Min pappa har också haft njurstenar och den värken lär vara helt otroligt hemsk.. :( Jag har också beställt kudden för några veckor sedan så vi lär få våra ganska samtidigt antar jag. När man väntar på någonting gott.. ;)
  Ha en trevlig helg!
  Kram Sanna

  SvaraRadera
 3. MEN stackars mamman då..Jag har gallsten och kan ju bara föreställa mig det onda....shit...hoppas hon piggar på sig... Ang H & M home. Kan jag lova att sängkläderna jag köpte därifrån är de skönaste vi har hemma just nu. Väntar på en rosa uppsättning till tjejerna...allt väl annars med dig? KRAM

  SvaraRadera

Tack för att du besökte Hemma hos Ingeborg. Hoppas du gillade min blogg. Jag blir glad om du lämnar en liten hälsning så jag vet att du kikat in.
Välkommen tillbaka!