27 augusti 2009

Lexington och jag

God morgon på er!
Har suttit och planerat in ett möte på skolan där vi alla kunde sitta och fundera över hur Emil skall ha det bäst för att komma bra i gång och tvivas. Inte lätt, inte lätt.
Det är så många människor som har varit inblandade i hans välmående och det skulle vara så bra att få alla med på ett hörn. Det gäller då den gamla och skolans talterapeut, ergoterapeut, dagis-assistent, förskoleläraren, nuvarande assistenten, klassläraren, specialläraren och jag !
Men antagligen måste vi dela på oss för det finns inte en enda dag som vi alla kan närvara...


Men satt och kollade på nyheter på inredningsfronten och fastnade då igen på Lexingtons sidor. Ah, vad jag älskar deras stil. Redan att slå sej ner och titta på sakerna som finns hos dem är en ren fröjd för ögat men visst skulle det vara ännu underbarare att kunna köpa till hemmet allt det läckra men ser hos dem, eller hur?

Hittade några nya kuddar som precis har de färgerna som finns i vårt vardagsrum, till sofforna med för den delen... Tänk att beige, vitt och brunt kan vara så snyggt....

Kan bara inte få nog av att kolla in dem! Tänk om man borde satsa stort och köpa EN Lexington grej för varje lön man förtjänar??? Hm....
Sitter på jobbet och nyser som en galning och snörvlar ... hoppas inte eleverna som kommer och går tror att jag har svininfluenssa ... ( det hoppas nog jag med:) ).
I morgon fredag blir det sushi hos mamma och B. De är ivriga sushi-ätare och pratar bara gott om det. Jag för min del har aldrig smakat och vi får väl se hur det går ( jovisst, en gång köpte vi färdiga bitar från butiken ,men de var äckliga. Självgorda lär vara supermycket godare!)
Kramsi kramsi,

4 kommentarer:

 1. Beige, vitt och brunt är mina favoritfärger och jag också ääälskar Lexington!!!
  Ha en trevlig sushikväll, mums!

  SvaraRadera
 2. Hej igen! Tack för tipset ang. tidningen. Jag har inte läst den... försöker undgå tidningshyllorna då jag är i affären för det slinker ner alltför många i köpkorgen!!! Men jag har hållit mig bra länge nu, så kanske jag borde köpa den:)
  Ha en skön helg!
  Kram S.

  SvaraRadera
 3. Jag har heller aldrig smakat sushi, vi är nog inte många kvar som inte har smakat än... Nu har det öppnat en sushirestaurang precis i krokarna så jag ska nog smaka jag med ;)

  Jättefina färger!

  Hoppas du kommer känna dig hemma i min nya blogg, det är lite ovant för mig med än så länge :)

  Trevlig helg!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Hej Vännen
  helt helt underbara bilder.
  Ha en skön helg
  Kram Sari

  SvaraRadera

Tack för att du besökte Hemma hos Ingeborg. Hoppas du gillade min blogg. Jag blir glad om du lämnar en liten hälsning så jag vet att du kikat in.
Välkommen tillbaka!