20 augusti 2009

Inspiration - sommaren börjar lida mot sitt slut

God morgon!
Solen skiner ute med oj då vad det ändå är kallt.
Jenny cyklade till skolan i morse och det var 9 grader ute. Med fingervantar och fleecejacka for hon iväg. Ändå kom det meddelande när hon var framme att hon frusit... höst???

Bild: Meidän Mökki

Javisst ja! Så ser det verkligen ut. Sommarkänslan har nog totalt dött ut och vet inte när jag senast suttit på terrasen ;(. Å andra sidan börjar jag lite smått längta efter att få ha tröjor å mej och att tända lite extra ljus därhemma om kvällen.

Hittade några underbara sommarbilder som jag blev lite glad av. Visst borde man ju försöka kämpa på lite med att sommaren skulle kännas längre.. men det känns jobbigt när gården är full med löv och skräp som trillat ner från träden och allt är fuktigt.

Bild: Meidän Mökki

Bilderna fick mej att längta till sommaren . Fastän vi alldeles just kom hem frå det evigt somriga Åland...

Jag tror att jag låter bilderna tala för sig själv, så njut ni bara
Alla bilder är lånade från tidningen Meidän Mökki
Visst ser det skönt ut! Landet, blått&vitt, grönt gräs, solsken, hav och ALLT annat som bara kan tänkas höra sommaren till.

Kram,


2 kommentarer:

 1. Härliga bilder... jag önskar sommaren kunde vara lite längre! Dessutom känner jag att jag håller på att få en förkylning. Alltså riktigt höst på gång, bläää!
  Hoppas du får mysa på terrassen ännu, med ljus och mycket filtar!
  Kram.

  SvaraRadera
 2. Hej
  helt fantastiska bilder.
  Suck, nu närmar sig hösten m stormsteg.Men det är tur man kan minnas o längta
  Ha en fin torsdag
  Kram Sari

  SvaraRadera

Tack för att du besökte Hemma hos Ingeborg. Hoppas du gillade min blogg. Jag blir glad om du lämnar en liten hälsning så jag vet att du kikat in.
Välkommen tillbaka!