25 oktober 2010

God måndagsmorgon!
Regnigt ser det ut och ruskigt med. Det är knappt att man vill sticka näsan utanför dörren. Men det har jag redan gjort , då jag förde minstingen till skolan klockan åtta. Själv har jag ju sen morgon så jag har lite överlopps tid (tja, inte kanske överlopps, men lite extra tid) och då blir det ett inlägg.


Satte sofforna på sin gamla plats igen, i hörnet. Det är mysigt att kunna sitta runt soffbordet och dricka kvällte och samtala... Dessutom gillar jag att kunna se ut genom terrassdörrarna då man sitter där.


De ljusblåa och blåa soffdynorna skall snart bytas ut mot beige och julrött... Fick på helgen för mej att tvätta soffans tyg..Lyckades återigen söndra ett då jag försökte få det tillbaka. Men jag fick det snyggt ihopsytt igen..


Jenny stannar hemma hela den här veckan . Skall bli roligt att ha henne hemma igen. Emil tycker att det är så bra för då kommer hon och möter honom alla dagar från skolan. Han tycker det är sååå tråkigt att gå ensam hem. Råkar faktiskt så att ingen av kompisarna bor hitåt..


Hoppas ni alla har en super vecka. Glöm inte att kika in i min julblogg.
Skall kolla runt hos er bara jag kommer till jobbet ( hahaha - jovisst, där har jag tid med sånt alltid emellanåt ).

Jo en sak! Köpte kaffesäckar av jute tidigare på hösten som jag inte ännu tagit i bruk. De roskar så förfärligt. Är det nån som vet om man kan tvätta dem innan eller hur i all världen får man bort rosket...?

Kram, Lotta

4 kommentarer:

 1. Ser mysigt ut! Vi har faktiskt ingen knut i vårt vardagsrum?!?
  Vi (ja, faktiskt VI) funderade häromkvällen lite på att möblera om vr, men tror vi kom fram till att det är bra som det är just nu :)

  Hos oss är det vackert solsken idag!
  ha det bra!

  SvaraRadera
 2. Så mysigt!
  Och de där sofforna.. funderar ju på att skaffa en sån, fast bäddsoffa. Har ni bäddsoffa eller är dom vanliga? Och har dom hållit formen?

  Ha en skön vecka!

  SvaraRadera
 3. Och just det ja. Elisa viihde. Vet faktiskt inte om vi fått 3 gratis filmer. Hur vet man det? Har hört om det men fattar inte..

  SvaraRadera

Tack för att du besökte Hemma hos Ingeborg. Hoppas du gillade min blogg. Jag blir glad om du lämnar en liten hälsning så jag vet att du kikat in.
Välkommen tillbaka!