11 oktober 2010

Tonåringen blir vuxen

Måndagsmorgon !
Har varit och fört dottern till bussen som går mot Dalsbruk. Dottern som var tonåring när hon steg på bussen idag . Dottern som är vuxen när hon nästa gång stiger av här.


Tänk så tiden går. Man märker inte själv att man blir äldre ( bara lite , jo) innan man ser hur barnen växer och blir äldre. Då inser man ju att något måste visst ha hänt under dessa år.

Fotat på lördagens ridlektion.

Är glad över att dottern åkte för att studera lite längre bort, man hinner liksom växa med .. Tanken att hon blir vuxen och får ett eget liv känns inte lika svår, nu när man sett att hon klarar sej utan oss föräldrar. Samtidigt känns det skönt att veta att hon kommer hem till helgerna.
Så man ändå har lite koll på henne ;).


Men, hon fyller alltså 18 år på onsdag.
Som tur är , har hon höstlov, liksom de två andra. Så vi skall fira henne när hon kommer hem.
Kan inte skriva vad som skall ske, för det KAN ju hända att hon läser min blogg (fast hon alltid säjer att hon inte gör det och att jag är fånig som skriver blogg...fattar ingenting, vad menar hon?? )

Nu skall jag laga mej i ordning, jag har ju dock ett jobb att gå till, fast jag kunde gått stanna hemma och feja och dona i ensamheten.

Ni som ännu inte deltagit i min lilla utlottning, hinner göra det. Tävlingen håller på ända till den 17.10 . Har hittat många fina nya bloggar bland deltagarna. Tack för att ni givit er till känna, bloggvärlden är så stor, man skulle kanske aldrig annors hitta er. Tacka vet jag utlottningar....

Kram, Lotta

2 kommentarer:

  1. aj så ni har också en 92:a. här informerade 91:an oss en gång om att de hade läst i psykologin att man inte blir vuxen förrän i 23-25-årsåldern. när man fyller 18 blir man bara myndig. gissa om jag användt denna information när det passat mig och mina avsikter ;)

    SvaraRadera

Tack för att du besökte Hemma hos Ingeborg. Hoppas du gillade min blogg. Jag blir glad om du lämnar en liten hälsning så jag vet att du kikat in.
Välkommen tillbaka!