22 oktober 2010

Oops - I did it again

Jovisst ja, när man vet att jag har ledig dag , kan man nog nästan gissa att jag fixar om i hemmet. Så även idag. Ändrade alltså om i vardagsrummet. Konstigt att man inte kan bli nöjd.


Nu är jag det - åtminstone en tid. Jenny kommer idag hem med kameran så det blir bilder i helgen. Kameran är stationerad i skolan eftersom hon valt som tillvalsämnen fotografering samt klicker-kurs. Klicker är alltså när man lär djur olika nya sätt/beteénden med hjälp av en sk klicker. Så fort djuret gör någonting rätt, klickar man och försöker få djuret av associera (skrivs det så?) klickningen med det godkända beteéndet....
Nu skall jag släpa mej till butiken, mannen är på bastukväll på jobbet med arbetskamrater och Jenny kommer snart med bussen, så det gäller att skynda sej.
Har varit usel med att kommentera era inlägg. Skall försöka hinna med det under helgen.

Kram till er alla!

2 kommentarer:

 1. Jag kom nyligen på att jag inte möblerat om i vardagsrummet på över ett år!!! Hur e det möjligt, liksom? Men snart kommer en ny taklampa på posten, så då blir det nog lite förändringar ;)

  Din blogg är mycket snyggare nu än tidigare!

  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 2. Jaha du är också tvilling... !
  Jag gillar layouten på din blogg mycket mera nu än tidigare! Vad roligt att du också tar dig tid till en julblogg!!

  SvaraRadera

Tack för att du besökte Hemma hos Ingeborg. Hoppas du gillade min blogg. Jag blir glad om du lämnar en liten hälsning så jag vet att du kikat in.
Välkommen tillbaka!