10 oktober 2010

Vitt i mitt kök

Har igen städat lite i mitt kök och förnyat lite här och där. Tog bort en köksdörr igen ( snart har jag inga kvar eftersom jag gillar öppna hyllor..). Tycker det ser så fint ut då man ser det vita , blandar gärna med korgar och zink.


Märkte att utrymmet för de "udda" kärlen inte riktigt räcker till, alltså de kärl som inte behöver stå på sk paradplats... så snart måste jag väl byta ut dem mot vitt... att de passar in.


Igår hade sonen skoldag. De jobbade in skärtorsdagen. Samtidigt var det Öppna dörrars-dag i skolan och alla föräldrar kunde besöka skolan och se hur eleverna jobbade... Kul. Har blivit lite av en tradition. Systemet fungerar fint. Bättre än tidigare då vi hade öppna dörrar i skolan under veckan och man aldrig kunde gå. Nu brukar skolan med nästan 400 elever vara fylld med föräldrar.


Det om det!
Den söta lilla vita byrån fyndade jag på fredagen på Jysk. Hela 2,99 e betalade jag för den..
Den konstiga silverställningen där det hänger diverse muggar, är den gamla Ikea-lampan ( minns ni att jag bloggade om den tidigare?? ) Om inte kan ni kika in här.


Arabias vita deciliter/literkanna är gamla föremål som jag fått från min mormors och morfars hem. Älskar dem. De har så länge som jag haft dem, stått framme. Längtar efter ännu flere sådana, men alltid då jag hittar dem på lopis , är priset skyhögt! ;(

Nu skall jag njuta av fredagskvällen tillsammans med familjen.
Godis, gott att dricka och BB !

Kram, Lotta

4 kommentarer:

 1. Fint du har i köket! Måttkannorna gillar också jag och du har rätt skyhöga priser...tyvärr. ha en bra vecka!

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Det ser så fint ut i köket din!
  Ha en fin måndag!
  Kram Sirpa

  SvaraRadera
 3. ser nätt ut! två fina kannor är alltid bättre än inga kannor alls ;)
  allt gott!

  SvaraRadera
 4. Så mycket fina saker du har i köket!
  Jag börjar få brist på förvaring av mina... Man vill ju inte heller ställa undan fina saker i skåpen bara för att man inte dagligen använder dom... Lösningen skulle vara ett till vitrinskåp, men isf måste det vara smalt och högt för att få plats i vårt kök. Blir väl nog att snickra ihop ett själv då :P

  SvaraRadera

Tack för att du besökte Hemma hos Ingeborg. Hoppas du gillade min blogg. Jag blir glad om du lämnar en liten hälsning så jag vet att du kikat in.
Välkommen tillbaka!