18 februari 2011
Det bästa med vintern är väl det att det finns mycket snö, soligt väder och passligt med minusgrader. Denna vinter har det dock varit för mycket av det goda. Man liksom inte kan njuta av snön när det kommit hela tiden av den..Inte heller av den bitande kölden då det blir -3o grader.


Var en sväng ute och kunde inte låta bli att gå in efter kameran. För visst är det ju vackert. Ute på trappan är allt insnöat men strunt i det. Nu bestämmer jag mej för att njuta av vintern, oberoende av mängden minusgrader och mängden snö. Snart har vi den våta våren här och efter det måste vi vänta ett helt år tills det nästa gång är så vitt och fint ute !


Sitter inne med pojkarna som idag känner sej bättre. Igår steg febern värre , storebror yrade och gick i sömnen medan lillebror spydde av hostandet...

Men vi hoppas att de är helt friska till nästa vecka. Idag kommer storasyster hem. Skall bli fint att få vara tillsammans en hel vecka. En vecka full med skoj, mys & pys.

Lotta

1 kommentar:

Tack för att du besökte Hemma hos Ingeborg. Hoppas du gillade min blogg. Jag blir glad om du lämnar en liten hälsning så jag vet att du kikat in.
Välkommen tillbaka!