2 februari 2011

Tre veckor ifrån familjen ;(

Nu har Jenny varit i skolan i två veckor i ett streck! Det börjar märkas både här hemma och på henne själv. Hon lät i förrgår så le och gnatig, så jag tänkte, att det blir skönt för henne att få komma hem på fredagen.


Men icke, sa Nicke! Igår ringde hon och sade att hon blir kvar ännu en vecka , eftersom hon har några dagar som hon måste ta igen och hon tyckte att hon nu gör dem bort på en gång, istället för att vara i skolan på våren/sommaren. Jovisst! Bra val säkert, men jag tror att hon skulle ha behövat komma hem ett tag. Alla behöver vi ta det lungt ibland, få vara ensam (nu bor hon på internatet ,två i varje rum) och fastän flickorna trivs tillsammans , så tror jag att man inte i längden orkar. Men vecka 8 skall vi alla spendera hela sportlovet tillsammans och det skall bli roligt ! Ser fram emot det!

2 kommentarer:

  1. Hoppas att vi får en härlig sportlov tillsammans! Själv borde jag börja planera när vinterledigheten ska bli, så att man hinner ha den före midsommar...;D

    SvaraRadera
  2. Du har alldeles rätt, alla barn(unga) behöver familjens lugn och ro emellanåt speciellt om de är vana vid det...men snart snart är det sportlov!

    SvaraRadera

Tack för att du besökte Hemma hos Ingeborg. Hoppas du gillade min blogg. Jag blir glad om du lämnar en liten hälsning så jag vet att du kikat in.
Välkommen tillbaka!