14 mars 2011

Bloggträff i södra Finland !

Då man bloggat ett tag, märker man hur mycket det ger en. Man har ett ställe där man kan få utlopp för sina tankar och det känns bra att få skriva av sej ibland. Man känner att det finns likasinnade, kvinnor runtom en som delar samma intresse som en själv, i mitt fall inredning och vackra saker .. ja, ni vet vad jag menar!


Ibland känns det konstigt att ha nästan daglig kontakt med vänner man aldrig träffat " face-to-face ". Och ändå känns det som man skulle känna dem så väl. Man vet deras stil, vad de gillar , hur de tycker och tänker om många saker här i livet, man vet hur deras hem ser ut, man har hört om familjen, jobb och resor. Ja, det känns som om man kännt dem länge och vissa känns faktiskt som barndomsvänner.


Visst skulle det vara roligt att träffas??
Därför planeras nu en bloggträff här i södra delen av Finland.

Träffen kunde tänkas ske under våren, platsen är öppen ännu men tanken är den att alla intresserade skall ha möjlighet att delta. Hör av dej om du är intresserad av att komma med och om du har ideér tex.om ett bra möteställe, genom att kommentera saken under ett inägg eller med ett mail lotta.k@elisanet.fi
Mera information kommer senare då vi planerat vidare.

Lotta

11 kommentarer:

 1. av erfarenhet vet jag ju att bloggträffar är trevliga, så jag hoppas det finns intresse och att ni får en träff till stånd inom kort!
  kram

  SvaraRadera
 2. Hej
  En bloggträff skulle vara jättetrevligt. Är gärna med om det ordnas, men kommer inte riktigt på vilket stället kunde vara; hos Wanilla i Nurmijärvi?
  kram Tini

  SvaraRadera
 3. Jag kommer nog med. Skulle det vara i en stad så Borgå eller Ekenäs är ju trevliga att besöka och kanske ha program..
  Vi fortsätter att fundera på det...
  Kraam
  Sanne

  SvaraRadera
 4. Jag är med på bloggträff! Har suktat efter detta ända sedan bland annat den förstnämnda delgav oss nylänningar i tidigare blogginlägg hur trevligt det kan vara! ;)

  SvaraRadera
 5. Glömde säga att du har nåt hos mig om du vill...

  SvaraRadera
 6. Som du vet redan så är jag ju också med :-) Men har inte hittat på några idéer ännu..

  SvaraRadera
 7. Vore nog kul att komma med! :)

  SvaraRadera
 8. Bloggträff är kul. Var på min första i Tammerfors, då hade jag glädjen att träffa bla Ingela, som var först med att kommentera här. Deltar gärna om jag bara har möjlighet.

  Kramis,

  SvaraRadera
 9. Ni ska absolut ställa till en träff! Det är så otroligt kul att få ansikten till alla dom där man trots allt har så tät kontakt med.

  SvaraRadera
 10. Hej
  skulle vara kul att delta igen, instämmer med många andra att det är kul att få ansikten till bloggarna. Från oss är det ju inte så lång väg, om ni inte tar er alltför långt söderut. Har ju själv legat lite lågt nu på bloggen, men en träff kanske kan få mig i gång igen...

  kram Sabi

  SvaraRadera
 11. Låter väldigt lockande!
  Kommer gärna med om det bara går att fixa.
  Ha ett bra veckoslut!

  SvaraRadera

Tack för att du besökte Hemma hos Ingeborg. Hoppas du gillade min blogg. Jag blir glad om du lämnar en liten hälsning så jag vet att du kikat in.
Välkommen tillbaka!