7 mars 2011

Lite vardagsrum

Känner mej verkligen usel här på bloggfronten just nu. Hinner inte göra inlägg, hinner inte kommentera inne hos er så ofta, försöker läsa alla era inlägg och försöker få inspiration av er.
Dagens foton är från vårt "på nytt-inredda" vardagsrum. Eftersom mannen skaffat en projektor, var vi tvungna att ändra om hela hushållet. Kan det vara värre ?


Men eftersom mannen var orsaken till hela eländet - fick jag hjälp den här gången. Berättade för honom att det nog skulle vara min högsta önskan att kunna dela mitt inredande med honom.....riktigt skoj var det... Väggtexten fick flytta vägg.Vilket petjobb att flytta bokstävena en och en...


Hela tiden var det något som var "i vägen". Var det inte ett blad från nån växt, så var det en bokstav i väggtexten... Ni kan tänka er hur glad jag är över att ha en hel vägg tom....Där uppe på vitrinen ser ni orsaken... tur ändå att fanskapet är VIT ! Det ännu så fula vitrinskåpet. Skall bli vitt bara jag hinner åka och skaffa färg... (håll i er, vi skall måla det tillsammans ;)).


Nu skall jag fixa mej inför veckans första arbetsdag. Har en programfylld vecka, få se hur jag hinner med allt. Ni märker säkert den nya textfonten. Prövar lite olika för att se vad som känns bra. Den förra var lite svår att läsa. Hur känns den här?

Lotta

3 kommentarer:

 1. Hejsan!!

  Roligt att höra att andra också får tjata lite för att få hjälp av den andra hälften!! Själv var jag igår till Ikea och kom hem med ett klädskåp och har varit tvungen att kompromissa mig fram till en lösning med två dygns väntetid innan jag får skåpet uppställt!! Det är lång till för en som vi ha skåpet klart och kläderna in flyttade redan samma dag som skåpet är inhandlat! :)
  Gillar dina väggord, varifrån har du handlat? Vitrinskåpet kommer att bli jätte snyggt efter att fått lite målfärg på sig!!
  Jag som är dyslektiker upplever texten som orolig o tung att läsa men jag vet ju att det beror på att jag ofta hoppar mellan raderna när jag skyndar mig!

  Ha det så bra! Hoppas du har turen på din sida och vinner scarfen!
  Kram
  Pi

  SvaraRadera
 2. Moi,
  minun konella teksti näytti aika vaalealta ja siksi jokaisesta sanasta ei ruotsinkieletön oikein tahtinut saada selvää. Paremmin tästä sai selvää kuin aikaisemmasta kaunarista - vaikkakin se oli kauniimpaa.
  Eya

  SvaraRadera
 3. Vi har också funderat hit och dit över att skaffa en projektor, den skulle isf placeras i allrummet på övervåningen. Men det är ju MITT rum nu som jag tagit beslag på ;) Vart ska jag då flytta mitt skrivbord?

  Min man låtsas att han inte är brydd alls om inredning, men visst är han det ändå ;) Senaste vecka designade och byggde han en otroligt speciell yttertrappa! Ska nog visa den senare i bloggen.

  SvaraRadera

Tack för att du besökte Hemma hos Ingeborg. Hoppas du gillade min blogg. Jag blir glad om du lämnar en liten hälsning så jag vet att du kikat in.
Välkommen tillbaka!