29 mars 2011

Mera snö - nej tack!

Tänk att det måste snöa alla dagar...
Mannen har alla kvällen tagit bort stora lass med snö från terrassen och alla dagar kommer det mera ner ;( . Idag fick han hjälp av Emil som duktigt hjälpte till.


Längtar så att få sitta ute och sola, få plantera blommor, få grilla och njuta av varma och ljusa sommarkvällar tillsammans med familjen och goda vänner.


Som det syns på bilden så är det minst 1 meter djup snö. Som tur är verkar snön inte vara lika hård som den var förra året. Då stod jag med ishackan i högsta hugg...


Inne sitter jag i soffan och njuter av värmen och bloggen ( fotade idag ett helt ostylat och synnerligen ostädat vardagsrum med webbkameran , därav dessa lite suddiga bilderna ;;) Jag kan ju inte skovla med min ännu litet sjuka rygg...


Kolla mina nya påskliljor. Har inte vattnat dem en ända gång och de bara växer... och luktar... usch. Snart är det ajöss med dem.
Kul att det är många intresserade av bloggträffen. Kolla i högerspalten på inlägget om träffen som planeras. Hör av dej om du vill komma med. Träffen kommer att ske under majmånad .

Ha en fin kväll!
Lotta

1 kommentar:

 1. Vi har också terassen fylld till brädden med snö :(
  Under helgen hade vi mannens barnbarn på besök,
  och han åkte pulka ÖVER räcket ner i trädgården.
  Han var visst den enda som såg det roliga i dethela.
  Jag längtar också såå på våren...
  Monica

  SvaraRadera

Tack för att du besökte Hemma hos Ingeborg. Hoppas du gillade min blogg. Jag blir glad om du lämnar en liten hälsning så jag vet att du kikat in.
Välkommen tillbaka!