29 augusti 2012

Vit inspiration

 Har just kikat runt på alla mina favoritbloggar och ser era inspirerade bilder. Vet inte vad jag skulle göra ifall jag inte hade er, kära läsare och bästa bloggare, att kika in hos. Älskar att frossa i fina bilder på härliga inredningar.


Som ni vet är det alla vita hem som först och främst tilltalar mej men har även upptäckt att jag gillar även era hem som har färg. Håller jag på att förändras? Näe det tror jag inte. Jag tycker om när andra har det grannt omkring sej men jag vet att jag inte skulle klara det själv. Är just nu inne i en period då jag längtar efter rosa och svart men redan det känns svårt...

Min turkosa färgklick  ;)

 Dessutom behövs inspiration nu!
Är så arg då jag har tusen ideér som jag vill förverkliga men då jag kommer hem på eftermiddagen blir inget gjort. Konfronterade just gubben och sa att vi måste få saker gjorda om kvällarna så inte allt blir väntandes till helgen.. Har i flera dagar pratat om att svänga på våran säng. Lovade göra "grovjobbet" bara han kommer och lyfter sängen. Men orkade inte vänta på att han kom hem så jag gjorde det själv- som vanligt..
Och voila - en sak kan strykas från listan.


 Fick för en tid sedan fin utmärkelse av  Erica - från Erican vaaleita unelmia-bloggen och den svenska varianten  Ericas vita drömmar. Tusen tack för den. Kika gärna in hos Erica.
 Reglerna för bloggen är följande:

 1. Tacka bloggaren som gett dej utmärkelsen och lägg ut länken till den som gav dej den.
2. Ge utmärkelsen vidare till fem favoritbloggar ocg berätta det för dem med en kommentar
3. Kopiera post it-lappen och sätt den på din blogg
4. Var glad över utmärkelsen fastän den bara är skriven på en post it-lapp och hoppas att dina egna favoritbloggar delar den vidare.


Dessa fem bloggar har jag valt :

Håll utkik här på bloggen för snart är det igen dags för en utlottning!


7 kommentarer:

 1. Jag tycker så lika som du beträffande vitt. Det är något magiskt över det. Men kanske det oxå beror på att mitt hem är ganska litet.
  Du har så mysigt i vardagsrummet :)
  Ha en god fortsättning på veckan!
  kram Tini

  SvaraRadera
 2. Jag kommer nog alltid att gilla vitt, men som du skrev inne hos mig så börjar även jag dras mera mot grått nu. En grå Ektorp har jag funderat på också, men inte gjort slag i saken ännu. Men något färgsprudlande hem tror jag inte det kommer att bli hos oss någon gång, jag föredrar nog dämpade naturfärger (förutom i barnens rum då)

  SvaraRadera
 3. Visst är det härligt med allt det vita och grå som jag gärna blandar in,men jag gillar när det är någon färg som bryter av ,Viktigast är att man har sin egen stil
  Ha en riktigt skön fortsättning på veckan

  SvaraRadera
 4. Åååå...vad glad jag blev!! Tack så mycket för den fina utmärkelsen!!

  Ha en riktigt fin dag!!
  Kram Anetthe

  SvaraRadera
 5. Å tusen tack, vad du är gullig! Nu värmde du mitt hjärta :))

  SvaraRadera
 6. Här har också det vita tagit över i vardagsrummet och jag gillar skarpt.
  Men någon "färgrann" dyna som bryter vill jag nog ha.Och snart så blir det ju jul med allt det röda till.

  Snart är mitt målningsprojekt färdigt också. Eller jag tyckte att det var det redan men MrJärki blanda sej i ;)
  och nu så målar jag då en gång ännu..

  Ha det bra
  Monica

  SvaraRadera

Tack för att du besökte Hemma hos Ingeborg. Hoppas du gillade min blogg. Jag blir glad om du lämnar en liten hälsning så jag vet att du kikat in.
Välkommen tillbaka!