17 december 2012

I don´t like mondays

Usch vad jag ogillar måndagar. 
Allt med måndagar: att vakna på måndagsmorgon, på jobbet är allt något av kaotiskt en måndag och på kvällen vet man att det bara var måndag och ännu fyra hela dagar innan veckoslutet. Suck... ! Skall försöka göra kvällen lite mysig genom att fortsätta mitt pyntande inför jul.

Det blir mycket flyttande hit och dit, bandrullarna ligger överallt då jag sätter lite rosetter här och där, band kring krukor och annat. Soffdynorna försöker jag få att passa ihop. Olika juliga dynor som nu skall kunna trängas i samma soffa så att även mitt pedantiska öga tycker att det ser bra ut (lättare sagt än gjort) !


Min halmhimmel som jag gjorde har jag inte hittat någon vettig plats åt, så även den går jag omkring med i huset. Ja, det är mycket som skall göras ännu innan helgen och då är det dags att fixa de sista julklapparna. Känns riktigt skönt att veta att det är två hela dagar ledigt innan julafton. Tror mej få massor gjort då.

Om du inte deltagit i utlottningen av de två härliga Svanefors kökshanddukarna kan du göra det HÄR. Tid har du tom den 31.12.

3 kommentarer:

 1. Jag tycker att jag har ganska bra allt under kontroll men jag vet att lördag och söndag kommer att bli en springande med än de ena och än det andra.
  Kämpa på! Kram, Monica från MINA TVÅ HEM

  SvaraRadera
 2. Kuddarna gör soffan riktigt inbjudande, gillar särskilt dina hjärtkuddar :)
  kram Tini

  SvaraRadera
 3. Jag gillar inte heller måndagar :(
  däremot gillar jag fredagar :)

  Så fint med kuddarna i soffan.

  Önskar dig en fin kväll!
  Kram Marie

  SvaraRadera

Tack för att du besökte Hemma hos Ingeborg. Hoppas du gillade min blogg. Jag blir glad om du lämnar en liten hälsning så jag vet att du kikat in.
Välkommen tillbaka!