8 november 2010

God morgon ni alla!
Idag har vi det rätt så kallt här i södra Finland. Närmare bestämt - 2 grader....
Känns riktigt skönt med kylan efter det blöta som varit.


Är hemma med en febrig son. Han tycker att det är så skönt att få vara hemma. Han spelar dator och jag bloggar. Vi har vikt rent byke och njutit av morgonen. Snart skall vi äta något.
Nu när det är kallt ute och det kom lite (piki-lite) snö, så är det ju lovligt att ha mycket tända ljus, eller hur? Denna lilla glaslykta som ni ser på bilden, har jag köpt på loppis .
Den storlekens lyktor kunde man tända en miljon - de är bara så vackra att ha hängande lite här och där.


Snart skall det bli ljusparty hemma hos mej och då skall jag minsann fylla på förrådet - än en gång. Har redan ljuskransen i sovrumsfönstret..den lyser så mysigt om kvällarna. Såg att grannen satt uteljusen i sin stora en - mysfaktorn blir allt högre....Idag känns det som en bra dag att inleda glöggsäsongen hos oss.

Lotta


1 kommentar:

  1. Hejsan!
    Nu har Skylten kommit,och den var så fiiiiin. Tack så jätte mycket,nu står den i vårt vardagsrum och passar där perfekt. Önskar dig en riktigt fin vecka och krya på sig hälsningar åt din son. Inte kul med febriga barn,här har vi en förkylning som brååkar. Men så är livet. Tack så jätte,jätte mycke för skylten. Uppskattas verkligen här.
    Kraamar från Sandra<3

    SvaraRadera

Tack för att du besökte Hemma hos Ingeborg. Hoppas du gillade min blogg. Jag blir glad om du lämnar en liten hälsning så jag vet att du kikat in.
Välkommen tillbaka!