20 november 2010

Målat köksbord

Hur kan det bara blivit så att jag inte gjort inlägg på en vecka???
Stress? Givetvis har jag börjat göra det lite juligt men julstress kan det väl ändå inte vara?
Hade ledig dag i går och hade en hel hög med saker som väntade på att bli gjorda. Hann inte med hälften ens ... inte riktigt vad jag tänkt mej..
En sak som jag länge tänkt göra, fick jag gjort.. dvs att slipa och måla/betsa vårt köksbord.Från att ha varit träfärgat fick borde bli vitbetsat.
Gjorde det nåt att hela köket var täckt av ett lager vitt mjöl eftersåt? Nej, huvudsaken att det blev av!

Nu är det bara tevebordet som skall genomgå en förändring och sen nya vita gardiner på vitrinskåpet. Det är ännu träfärgat men det vill jag inte måla så i stället byter jag ut de blåvit-rutiga gardinerna till vita. Då får skåpet ändå en ljusare touch!


Här har det snöat i dagarna tre och idag var det tom 4 minusgrader på morgonen. Hade tänkt gå till skogen för lite plock av både granar, granris, lingonris o mossa...men det ser dåligt ut. I alla fall för tillfället.

Önskar er alla en underbar helg,

Lotta

2 kommentarer:

 1. Hej! Så fint ditt köksbord blev, jag har också möbler som väntar på att bli målade. Bland annat en kommod som jag har som sängbord och köksstolar och köksbordsben..men det får vänta tills jag är julledig tänkte jag. Nu är det ju julfix som gäller i första hand, längtar då till nästa söndag då alla vackra ljusstakar får komma fram igen. Stressa gör jag inte då jag blev sjuk av stress men det blir alltid jul den 24:de ändå. Det man inte hinner med kan man köpa eller vara utan.
  Hoppas du får en stressfri helg.
  Kram Anneli

  SvaraRadera
 2. Vad fint det blev! Vi har ett ekbord i vardagsrummet och jag väntar också innerligt på att få "lov" att måla det..
  Trevlig helg!
  Kram, Lotta

  SvaraRadera

Tack för att du besökte Hemma hos Ingeborg. Hoppas du gillade min blogg. Jag blir glad om du lämnar en liten hälsning så jag vet att du kikat in.
Välkommen tillbaka!