22 november 2010

Igen kom måndagen...


Igen kom den förbaskade måndagen och förstörde allt...

Efter en skön helg, med promenader i snön, pulkaåkning dagarna i ända (inte jag förstås...), mys med familjen, sköna kvällar och kaffe med vänner.... så kom den igen. Den tråkiga måndagen som känns så lååång. Svårt att stiga upp, barnen börjar båda kl 8 och det känns ödigt att veta att det är en hel vecka tills helgen igen...


Men väl när den kommer, då blir det kul. Vi dvs mannen och jag åker till Stockholm och det ser jag verkligen fram emot. Mormor skall bo hos oss och sköta det praktiska. Vi åker på torsdagen eftersom jag ju är ledig på fredagar. Längtar verkligen ! Det är flera år sedan vi gjort något på tumanhand... Fast barnen redan är så stora att vi bra kunde lämna dem för en dag eller för en kväll, så vill det inte bli av. Alltid är det nåt annat!

* * * * * * * *
Underbart att läsa hos er andra att även ni börjat sakta men säkert planera och pyssla inför julen. Det kliar i fingarna hos mej. Igår tog jag in tre smågranar till, så julkänslan finns nog där...
Vita julstjärnan fick sin plats i köket och några röda kuddar har jag sett i soffan... lite...lite...
Men som nån annan av er sade - snart smäller julbomben..... Det är ju lillajul alldeles snart...

Lotta

2 kommentarer:

 1. När man är hemma alla dagar är det inte riktigt nån skillnad vad det är för dag, men nog är veckosluten bäst ändå.
  Hoppas veckan går fort och er kryssning närmar sig. Ni ska ha det så roligt.
  jag drömmer också om en kryssning till Sverige. att få gå till juliga Gamla Stan, shoppa och äta gott.
  Ha en bra vecka!
  ~marita~

  SvaraRadera
 2. Hej gumman!

  Nja, jag diskar av den innan användning med lite diskmedel och torkar den noga. Sedan lägger jag den i en plastbunke med en liter kokhett vatten (beroende på hur djup bunken är) och en matsked salt (ungefär). Sedan lägger jag i det som ska fixas och snurrar på den saken på plattan en liten stund. Sedan är det klart.
  Så diskar jag den rent efteråt.:-) Kram Stina

  SvaraRadera

Tack för att du besökte Hemma hos Ingeborg. Hoppas du gillade min blogg. Jag blir glad om du lämnar en liten hälsning så jag vet att du kikat in.
Välkommen tillbaka!