30 mars 2012

Hjälp önskas !!

Då man är hemma och har ledigt en hel dag- och är utan bil- ja då finns det mycket man kan göra... Nu började jag fundera om med min problem-vitrin! 

Kunde den passa uppe på vitrinskåpet?  Vitt målat?


Med dörrarna fast eller kanske på glänt eller rent av helt uppe? Och på hyllorna kunde det stå vackra "samlarobjekt". Vad säger ni mina inredningkunniga vänner?


Berätta era åsikter...

5 kommentarer:

 1. Den skulle passa mycket bra uppe på skåpet...vitmålad och virkad spets på hyllkanten:) Eller lite dekoration på dörrglasen...H.Tilda

  SvaraRadera
 2. Ibland bara får man såna där snilleblixtar! ;) Det där blir nog bra med lite vitfärg på först. Dörrarna kan stå öppna tycker jag.

  Själv fick jag en snilleblixt idag var jag ska förvara mina gardiner - dom fick plats i lillebrors garderob som var större än vi trodde när vi fick hem den ;)

  SvaraRadera
 3. Så fint det skulle bli,som tilda sa, med vit virkad spets på hyllkanten;)
  Ha en fin helg/Anne

  SvaraRadera
 4. Ny läsare av din blogg och jag skeiver som dem andra att med lite vit färg på och med luckorna öppna och någon fin grön hängväxt så blir det jätte snyggt!

  SvaraRadera
 5. Det passar bra där ovanpå skåpet tycker jag! Lite vit målfärg är aldrig fel heller :)
  Ha en riktigt fin helg! Kram Kicki

  SvaraRadera

Tack för att du besökte Hemma hos Ingeborg. Hoppas du gillade min blogg. Jag blir glad om du lämnar en liten hälsning så jag vet att du kikat in.
Välkommen tillbaka!