29 mars 2012

Jordnära skall det vara

Har alldeles tydligt en stor förkärlek mot allt som är jordnära; vare det sej färger eller saker. När det gäller saker gillar jag ju trä, rost, gammalt (gärna lite förfallet och smutsigt).

Alla bilder lånade från www.oliva.fi

Då det gäller färgskalor är beige, brun, svart, vit och nerdämpande ljusblåa och -gröna färger, de jag gillar. Vitt och dessa färger som färgbrytare..


Pappelina matta i sköna bleka färger
Är inte en stor matt-älskare, men denna matta kunde jag definitivt tänka mej att ha. Skulle kunna passa i kök, hall eller i pojkarnas rum. För tillfället är de mattor vi har alla vita.
( ok- några fina äkta mattor finns de oxå, men de ligger på golvet enbart för att de är värdefulla och inte får vara i skrubben. Vackra är de ju inte - inte i de färgerna..)

Har någon av er erfarenhet av Pappelinas mattor?
Linums underbara textiler

4 kommentarer:

 1. Ja, vad är nu bättre än en ledig fredag? :-)
  Brukar köpa blommor åt mej själv, min man är int så "begåvad" att han självmant sku köpa det åt mej...

  SvaraRadera
 2. Ja, glömde ju nämna mattan. Är inte en så stor fan av mattor men en har fått flytta hem till oss. En såndän stor lurvig sak som är i vardagsrummet. Den är lagom lätt att underhålla (fast den nu lite är en dammsamlare så är den skön under fötterna)..
  Dendu har där påbilden med stjärnor sku passa bra just till pojkrum, kunde tänka mej en sån i vår lillkilles rum :-)

  SvaraRadera
 3. har du tittat in hos ett rött monogram, hon visar i sitt senaste inlägg en ikeamatta som påminner om en äkta matta. jag tycker det är snyggt!!

  SvaraRadera
 4. Louise: Kikade just in hos Ett rött monogram.. Jo lika ovant för mina ögon.. mina mattor är som tur lite mörkare och mindre...helt snyggt jo Skulle dick aldrig kuna använda sådana ifall resten av huset inte vore ljust och vitt!

  SvaraRadera

Tack för att du besökte Hemma hos Ingeborg. Hoppas du gillade min blogg. Jag blir glad om du lämnar en liten hälsning så jag vet att du kikat in.
Välkommen tillbaka!