16 mars 2012

Kikar ni all hast...

... för att önska er alla en 
härlig fredagskväll. Dottern kommer just hem och jag ser fram emot att vi alla får vara samlade igen.  Ser även fram emot morgondagen då jag bjudit vänner till en pysselkurs i form av ett hemmaparty hos mej. Det är Sanne och Tini och Lovey White som skall inspirera och ge oss nya ideér.
.

www.spirituallythinking.blogspot.com
Vill dela med mej bilden som jag hittade  på Facebook för någon dag sen.
Vi har goda vänner som inte är släkt på något sätt men som blivit som närmaste släktingar för oss. Vi umgås så ofta att våra barn trodde när de blev äldre att vi på riktigt var släktingar... Dessa vänner är med oss alltid då vi firar familjefödelsedagar och andra högtider.
I love you all my dear friends !

Nej, nu måste jag snabbt iväg till affären för att hämta hem dagens middag : pizza - innan det är dags att möta dottern på busshållplatsen.
I morgon skall jag dokumentera pysslandet så får ni ser hur vi hade det.

Kram

2 kommentarer:

 1. Det här verkar vara en äkta och trevlig vardagsblogg, sådana gillar jag att läsa. Inreder inte själv så mycket men tycker om att se andras fina bilder. Pysslar ibland, mest julkort. Ska läsa vidare här nu.

  Hoppas er helg blir fin! Det är härligt med vänner, dem ska man värna om.

  SvaraRadera
 2. Visst är det fint när det blir veckoslut och man har ork och tid att sällskapa med familj och vänner.

  Jag väntar med iver på att få höra om ert pysselveckoslut :)

  Ha det bra
  Monica

  SvaraRadera

Tack för att du besökte Hemma hos Ingeborg. Hoppas du gillade min blogg. Jag blir glad om du lämnar en liten hälsning så jag vet att du kikat in.
Välkommen tillbaka!