22 augusti 2013

En plats att växa på

Torsdagstemat hos Fabriken är idag "En plats att växa på".
 Hittade dessa härliga bilder på min telefon idag och de passar perfekt till dagens tema. Hade gärna sett att våra barn hade fått leva och växa upp på underbara Åland. Då vi första åren semestrade där kände jag att jag hörde hemma där och ville packa mitt pick och pack och flytta till ön för gott.


En dröm är en dröm och tyvärr uppfylls de sällan. 
arje sommar  spenderar vi en del av semestern där och varje år talar vi om hur det skulle vara att bo där. om hurudana jobb vi skulle ha, i vilken av de söta små byskolorna den yngsta sonen skulle gå i. 
Ja, överhuvudtaget om hur annorlunda livet kunde vara om vi bodde där. Att få lägga sig om kvällarna och vakna upp på morgonen med den underbara naturen omkring sig, skärgården och doften av hav och tång. Dessa njuter jag av varje sommar och varje sommar önskar jag att detta var den plats vi fått växa på. Vi njuter verkligen på denna underbara paradisö där vi redan sett allt och vet allt om. Den drar oss tillbaka som en magnet..

Bilderna är tagna mitt i Mariehamn, Sjökvarteret

Nu hoppas jag att jag får tillbringa mina pensionsdagar där i stället  :)

Blir glad om du svarar på bloggenkäten som du hittar uppe i högerspalten.


3 kommentarer:

 1. Så vackert och härligt! Hoppas din dröm snart blir sann!

  SvaraRadera
 2. Jag hoppas också att dina drömmar blir verklighet. Kraaaam ia

  SvaraRadera
 3. Ja vilket paradis ni funnit. Snygg design och inredning slår inte naturen och dess oändliga skönhet när det väl kommer till kritan... Förstår om detta är en plats att växa på för dig:) U n d e r b a r

  kram | tina

  SvaraRadera

Tack för att du besökte Hemma hos Ingeborg. Hoppas du gillade min blogg. Jag blir glad om du lämnar en liten hälsning så jag vet att du kikat in.
Välkommen tillbaka!