6 augusti 2013

H & M

Råkade hamna in på H & M; s webbshop idag och där fanns ju massor som jag gillade. Kolla in deras dynurval, eller en bråkdel av dem. Härliga jordnära färger med texter som så många just nu tycker om.

Även utbudet med porslin, glas och annat till kök och förvaring var stort. Och gillar färgskalan även här. Vitt, svart och genomskilnigt glas. Fina!


Mina favoriter är "start each day..." och  "Love" -dynorna samt alla dessa kärl här ovan. Både till prydnad och att användas... 
Har du någon favorit?

2 kommentarer:

 1. Jag tycker att H&M Home har många fina kuddar till bra pris! Idag fick jag hem ett paket med tre kuddfodral i från H&M, två puderrosa och ett paljettrosa till dotterns nya rum! Dock gillar jag mest enfärgat och har inte alls lust med tryck eller text just nu. I min soffa är det bara enfärgat som gäller, med undantag en kudde:))

  Ha en fortsatt fin tisdag!

  Kram Johanna

  SvaraRadera
 2. Ja det finns nog så många vackra grejer, det är bara det att man har så mycket men alltid vill man ha något nytt och inte vill man kasta bort något av de gamla heller, inte jag i alla fall.
  Kram, Monica från MINA TVÅ HEM

  SvaraRadera

Tack för att du besökte Hemma hos Ingeborg. Hoppas du gillade min blogg. Jag blir glad om du lämnar en liten hälsning så jag vet att du kikat in.
Välkommen tillbaka!