23 augusti 2013

Hittat på Ikea

Jag och mannen åkte till Ikea, egentligen bara för att kika omkring, alltid hamnar det lite av det ena och det andra i den gula påsen. Så även denna gång. Lite fina servetter till höstens kaffestunder med vänner och bekanta, en blomma, glödlampor och lite annat smått som tex dessa...
Fina nummer tags från 0 till 9 i brun kartong med svart tunn tråd . För alla tio tags betalade jag 0,90 cent... Fint va? De hade öppnat en en pappersavdelning som påminde underligt mycket om Tigers sortiment och där fanns verkligen mycket härligt. I alla färger; paketpapper, tejp, band, papperspåsar, anteckningsblock mm. Skall åka tillbaka senare och plocka med mig lite till.


Nu skall jag slänga mej framför teven, en son mindre i huset - är och lanar hos en kompis. Hade två Ikeakassar med sig innehållande tv-skärm, dator, sladdar och ännu alla sovgrejjer.. suck säger jag. Dessa ungdomar. Den yngre njuter av mammas totala uppmärksamhet och konstaterade just "att det är hans kväll idag" ;) - vad det nu kommer att innebära... Kanske kryper han upp i soffan med mig ..


Ha en skön fredagskväll!

5 kommentarer:

 1. Känner igen lan-ungdomar, en stooor bag och så drar dom iväg. Vilka fina prylar du hittat på IKEA. Kraaam Pia

  SvaraRadera
 2. Jaa, den tiden är väl här fortare än vad man anar..
  Verkligen mycket fint på pappersavdelningen på ikea nu!
  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 3. Pappersavdelning, oj nej, det betyder att man har ännu mer i köpkärran än tidigare.
  Ha det så bra!
  Kram, Monica från MINA TVÅ HEM

  SvaraRadera
 4. Va fina. Ibland blir jag så förvånad över saker man plötsligt får himla ha-begär efter. Som nu dessa siffertags. Före jag läste detta inlägg hade jag inte en aning om dess existens och nu skulle jag absolut måste få dem.
  :)
  Linnéa

  SvaraRadera
 5. Vad roligt med en pappersavdelning! Med Ikea-priser vågar man säkert satsa lite mera på olika paket och kort i framtiden...

  SvaraRadera

Tack för att du besökte Hemma hos Ingeborg. Hoppas du gillade min blogg. Jag blir glad om du lämnar en liten hälsning så jag vet att du kikat in.
Välkommen tillbaka!