3 november 2013

Bu - u -uu - uuu

Igår var vi bortbjudna på Halloweenfest. Med oss hade vi bl a dessa smarriga cupcakes som dottern gjorde.För att hitta alla ingredienser sprang vi i alla affärer men till sist hittade vi det vi sökte, sockerpasta (sugarpaste), som det skulle bli spöken av. Ögonen är gjorda av lakrits och det gröna ni ser är frosting som även finns inne i själva spöket. 


Eilen olimme Halloween-juhlissa. Mukaan otimme hauskat cupcakesit jotka tyttäreni oli leiponut meille. Juoksimme monessa kaupassa ennen kun löysimme mitä etsittiin, nimittäin sokerimassaa (sugarpaste) josta hän teki itse haamut. Silmät ovat lakupaloja ja vihreä massa on kuorrute jota on myös haamujen sisällä.

Till våra Alla helgons dags- traditioner hör ett besök till begravningsplatsen här intill oss. Igår hann vi inte dit så ikväll skall vi gå och tända ett ljus för alla nära och kära som inte längre finns med oss. 

Ha en härlig söndag!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du besökte Hemma hos Ingeborg. Hoppas du gillade min blogg. Jag blir glad om du lämnar en liten hälsning så jag vet att du kikat in.
Välkommen tillbaka!