6 november 2013

Lycklig & glad

"Happiness a not a destination, it´s a way of life" 

Nytt i inredningsväg är denna fina skylt , inte i canvas som man ofta ser, utan helt i trä. Den är så fin och gillar att den är svart och att den ger konstrast i allt det vita i vårt hem. Texten beskriver just som jag tänker; att lyckan och glädjen verkligen inte är något man under livet skall FÖRSÖKA uppnå utan det är så man skall leva. Lycklig och glad. Fast livet många gånger för med sig både sorger och besvär, klarar man sig igenom dessa då man  i hjärtat lycklig och glad.Uusimpia hankintoja on tämä ihana puinen kyltti joka kylläkin on tuttu näky monessa kodissa jo. Tykkään siitä kovasti: musta väri piristää kummasti tätä meidän valkoista kotia ja teksti on ihan mahtava. Vaikka elämä tuo mukanaan sekä suruja että huolia , niiden ylitse kummasti pääsee jos vain sydämmessä on iloa ja onnellisuutta.


Kram1 kommentar:

 1. Fin skylt och fina ord.
  Jag har nyss städat undan efter en Partylite kväll här hemma. Just nu doftar det så jag kunde vädra riktigt ordentligt ;)
  Men roligt hade vi :)

  Ha det bra
  Monica

  SvaraRadera

Tack för att du besökte Hemma hos Ingeborg. Hoppas du gillade min blogg. Jag blir glad om du lämnar en liten hälsning så jag vet att du kikat in.
Välkommen tillbaka!