18 januari 2014

ETT HÖRN I VARDAGSRUMMET

Igen en kall dag. Kan inte riktigt förstå att det verkligen var -13 - 15 grader hela veckan. 
Trodde verkligen inte att det skulle hålla i som meteorologerna förutspådde. Men härligt har det varit. Idag bjuder jag på en bild från televisionshörnet. Inte något vackert hörn men i alla fall. Det är bra att någongång ta bilder på hörn som man inte vanligvis fotograferar.
När man gör det ser man saker som man inte med "sitta-på-soffan-"-ögat reagerar på. 
Som nu - märker att tv-bordet definitivt skall vara ett med dörrar. Usch då vad stökigt det ser ut. Får lägga till ett sådant på min att köpa-lista! Har ni annars tänkt på att man sällan ser televisionerna på bloggar. Många tycker säkert att det är ett av de fulaste detaljerna i hemmet men jag skulle gärna se mer av bra och snygga lösningar på tv-förvaringar.Idag blir det en fullspäckad dag. Först blir det lite jobb - en intervju inför en artikel jag håller på med och sedan skall jag träffa mina härliga grannar på eftermiddagskaffe. Hoppas på att hinna med lite pynjande här hemma oxå.

Ha en härlig lördag!

3 kommentarer:

 1. Kul att hitta en blogg som jag antar är finlandssvensk? Du skriver för Kuriren, som frilans? Jag jobbar på Östra Nyland i Lovisa och hittade din blogg av en slump, nu ska jag sätta bokmärke på den!

  SvaraRadera
 2. Jag tycker du har det fint även i tv hörnan :)

  Önskar dig en fin start på den nya veckan!

  Kram Marie

  SvaraRadera
 3. Jag tycker också att du har det fint i tv-hörnet! Riktigt tjusigt!

  SvaraRadera

Tack för att du besökte Hemma hos Ingeborg. Hoppas du gillade min blogg. Jag blir glad om du lämnar en liten hälsning så jag vet att du kikat in.
Välkommen tillbaka!