24 mars 2009

Diskhög och Ninja

Hej på er!
På morgonen innan jag kom på jobb försökte jag snygga till huset lite grann. Jag tycker alltid att det är så fint astt komma hem på eftermiddagen när huset är städat och allt är på sin egna plats. Oftast har det naturligtvis skett "mindre" försändringar eftersom det är två skolbarn hemma efter kl 15. Men idag blev jag galen. Satte på diskmaskinen men all morgonmålsdisk rymdes inte med i maskinen. Så det fick bli kvar. Oh vad det såg stökigt ut när jag for i väg. Titta nu!!! Usch! ;((


Jag vet att tex det stora varuhuset säljer "brickor" som man kan lägga på diskhon. Men då VET man ju trots allt är det finns ett helt berg med disk där under. Har ni några fiffiga knep? Hur brukar ni göra? Låter ni allt synnas eller försöker ni dölja det på något fiffigt sätt. Tänkte faktiskt slänga över en rutig kökshanduk i morse....Ideér tar alltså gärna emot!
Fick idag en tuff NINJA av Piluttan.
Tusen tack.

Man borde oftare som kvinna tänka som den Ninjan. Skickar den vidare till följande:

¤ EYA från All my hearts
¤ SABINA från Casa de Sabina
¤ INGELA från Ingela la la samt till
¤ ANN-CHRISTINE
Era bloggar läser jag alltid när det finns nåt´ nytt att läsa.

Måste bara berätta till er om en sak som jag fick av min mamma här om dagen. En gammal kanna som hör ihop med ett likadant handfat. Har någongång frågat om jag kunde få dem eftersom jag äger ett jättevackert pottskåp. Förr hade jag det i badrummet och ville ha fatet och vattenkannan på skåpet. Men då ville hon inte avstå från det. Men nu du - måste väl flytta tillbaka skåpet till badrummet... Märkte just att de faktiskt är av märket Villeroy&Boch ! Skulle sätta in en bild men det försvann någonstans , så bilden kommer i morgon.

Skall sluta nu - idag är det tisdag - alltså ridningsrumba.
Kramar,

3 kommentarer:

 1. Tackar och bockar så hjärtligt! Det var snällt av dig!
  Jag kikar också in här ibland, men dålig på att kommentera, sorry...

  Angående disken så är mitt enda råd (som jag gör, inte alltid men...) att bara man staplar det snyggt så känns det åtminstone lite bättre :P

  Ha en bra vecka!

  SvaraRadera
 2. Tack, vad roligt! Vad gulligt av dig =) Det är ju så himla roligt att få såna här utmärkelser..

  Disken... Jag lägger det i diskmaskinen eller så är jag ganska bra på att inte låtsas om den ;-)

  Ha en bra dag!
  Kram Ingela

  SvaraRadera
 3. Åh vad fint du gjort på din blogg
  Hoppas allt är bra
  Kram Sari

  SvaraRadera

Tack för att du besökte Hemma hos Ingeborg. Hoppas du gillade min blogg. Jag blir glad om du lämnar en liten hälsning så jag vet att du kikat in.
Välkommen tillbaka!