23 mars 2009

Innebandy och målargrejjer
Måndag igen. Hoppas ni alla haft ett riktigt skönt veckoslut.
Solsken men ändå några minusgrader. Skulle på söndagen skotta bort den resterande snön från altanen, men icke sa Nicke! Snön var stenhård så det blev inte något med den saken.
Målade min Ikea-griffeltavla vit. Nu passar den fint in i köket. Den vita färgen tog slut så nu måste jag köpa ny vitfärg, så att det finns när andan faller på (det gör den ju allt som oftast ;)

Max hade innebandyturnering på lördagen och det betydde att sgs hela lördagen gick i sportens tecken. De vann sina matcher ( heja Max -målvakt i laget ) vilket betyder att de är vår stads första juniorlag som kommit så här långt. En av huvudstadsregionens 6 bästa lag! Igår skippades träningarna och alla pojkarna i laget blev bjudna på pizza. Fint killar!
Satte också upp en liten hylla i köket som nu är vår "mugghylla", blev riktigt snygg , om jag själv får säga. Har inte hunnit tacka för alla kommentarer som ni skrivit, men det skall jag göra nu. TACK! Kikar in hos er alla så fort jag hinner. Eller visst kollar jag er varje dag, men hinner inte alltid skriva en hälsning.

Kram,


4 kommentarer:

 1. Grattis till vinsterna för Max!

  SV: Vi har provat med potatismjöl och jag vet inte om jag kan säga att det hjälpte.. en liten stund kanske. Jag har köpt kylbalsam och en aloegel på apoteket som verkar hjälpa bra!

  Kram Ingela

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Jag ser att Du har en lika "kossa"kanna som jag har på din hylla.Min hänger i svansen på en krok under köksbänken...Just nu snöar det igen....Ha en bra måndag kväll.Kram!

  SvaraRadera
 3. Hej och tack snälla för din uppmuntrande kommentar hos mig. Är nyss hemkommen och foten var trasigare än de först såg på röntgen. Det var av på tre ställen :(
  och smärtan känns nästan outhärdlig.
  Dessutom fick jag influensa med feber och hosta sista natten där.
  Nu tar jag bara en dag i taget.

  Kram Viveka

  SvaraRadera

Tack för att du besökte Hemma hos Ingeborg. Hoppas du gillade min blogg. Jag blir glad om du lämnar en liten hälsning så jag vet att du kikat in.
Välkommen tillbaka!