28 mars 2009

Trötta ben och sjuka små fötter

Hemma igen efter en trevlig men ack så jobbig dag på mässcentret i Helsingfors. Massormed folk som vimlade omkring. Fick 5 timmar att gå där. Underbara planteringar och söta små inredningsaffärer. Flera affärer saknade jag, men hittade ändå lite smått och gott. Här kommer ett litet smakprov:


Vi åt och hade det trevligt tillsammans, min kompis E och jag. Oj vad det är skojigt att emellanåt vara helt för sej själv, bara tänka på sig själv.
På veckan åkte jag till Clas Ohlson och köpte de fina stämplarna. Blev faktiskt förvånad när jag såg hur fin kvalitet det var på dem. Satte text på två stenar, min griffeltavla fick texten " Memo board" samt "Home sweet Home". Dessutom kom det ett "First Aid" på medicinskåpet. Jättekul ju! Köpte billiga fula blåa ägg av papp och målade dem. Satte sedan vackra Tilda-band på dem. Jättefina blev det. Fick idén från någon av er på bloggen. Tack bara!Här har det snöat hela dagen så tyvärr är våren inte riktigt ännu på väg. Ha en skön kväll och glöm inte att släcka ljuset för en timme i kväll.

Med hopp om fotmassage,


1 kommentar:

  1. Oj så mycket fint på mässan! Men inte vet jag om jag skulle göra en dödsskalle av blommor i min trädgård ;).
    Skulle ha varit underbart att få gå omkring och titta i alla fall.
    Fina ägg har du fixat också!
    Kanske du har rötterna i Österbotten eller annars bara bekanta här?

    SvaraRadera

Tack för att du besökte Hemma hos Ingeborg. Hoppas du gillade min blogg. Jag blir glad om du lämnar en liten hälsning så jag vet att du kikat in.
Välkommen tillbaka!