25 mars 2009

Villeroy & Boch och - 10 grader

God morgon !
Här är den nu , min kanna. Fin vad? Tänk om man faktiskt levde som förr då man hade sin vattenkanna, hällde upp vatten i handfatet och tvättade sej. Att alltid ha så vackra attiraljer med i vardagslivet. Vad fint det skulle vara.
Idag har vi -10 grader här i södra Finland. Kusligt. Jag som vill börja plantera ut...Men fortfarande blir det väl inte riktigt ännu av. Det enda man kan gära, är att njuta av vårligheten inne.
Efter att ha mailat till min pappa ( han har oxå gröna fingrar, som redan kliar.. jo minsann! ) och gjort ett inlägg, skall jag ta mitt morgonkaffe och samtidigt kika in hos er. Alltid lika roligt att höra/se vad ni har för er/haft för er.


Kram,


4 kommentarer:

 1. Vacker kanna, form och färg.
  I Stockholm är det också kallt hoppas värmen kommer till påsk. :)

  SvaraRadera
 2. Oj så fin kanna,var rädd om den!(så den inte trillar av hyllan;)...
  Vi hade också kallt i morse men nu lyser solen så fint och det droppar av taken.
  Fina planteringar!
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Hej! Tack för att du kikar in hos mig, blir så glad, Kram Sofia

  SvaraRadera
 4. Tack Lotta för awarden... ärligt sagt har jag ingen aning om vad denna ninja betyder :) Men jag tror på nåt positivt och tar ödmjukt äran till mig!
  Jättefin kanna och vad snyggt det ser ut med planteringarna inne i glaskupan. Jag har en liknande som jag har ljus i, så nu fick jag en ny idé. Tack!
  Ha en skön dag i kylan;)
  Kram Sabina

  SvaraRadera

Tack för att du besökte Hemma hos Ingeborg. Hoppas du gillade min blogg. Jag blir glad om du lämnar en liten hälsning så jag vet att du kikat in.
Välkommen tillbaka!