10 mars 2009

Lyckad pyssel kväll

Hej och god morgon!
Sitter på jobbet och här är tyst och lungt så jag tänkte att jag skulle passa på och skriva åt er om min lilla Tilda-kväll igår. Det var jättetrevligt. Vi var 8 st + butikägarna. Det var fullt kring bordet och ganska trångt men bra gick det. Det var en tjej som tidigare haft en affär där hon sålt bla Tilda produkter , som drog kvällen. Hon visade några saker som vi kunde välja mellan att göra under kvällen. Det var anslagstavla, låda, kort, tavla mm. Vi valde alla, att göra anslagstavla eller låda. Vi fick välja ut materialen och kan medddela att det fanns massa att välja mellen. Halva tiden gck nästan åt till att välja och vraka bland diverse papper, tyger, band och knappar.
Jag gjorde en anslagstavla.


Efteråt fick vi köpa saker av henne. Just band, papper ja allt tänkbart. Jag köpte olika Tilda-papper , Tilda-band, bokstäver, limband mm mm.
Jag hittade massor med andra fina saker i självaste butiken och måste gå tillbaka dit på fredagen (lönedag!!) och handla bla. Maison Belle-produkter och pärlhyacinter i kruka .
Nu skall jag gå och fylla min kaffekopp och kolla igenom era intressanta blogger.
MIN LILLA EGNA VITA kommer idag.


3 kommentarer:

 1. Hej!
  Vilken rolig kväll med pyssel..anslagstavlan blev jätte fin! Här vräker snön ner och att sätta ut vårlökar i krukor på trappen, som jag hade lust att göra igår har gått över...får vänta ett tag till men nu vill vi ha vår.Eller hur?Kram!

  SvaraRadera
 2. Hei, oli mukava tavata ja nyt löysin kommenttisi kautta tämän kivan bloginkin :)

  Aioin itse tehdä tänään illalla samanlaisen muistitaulun, tuo taulu on kovasti mieleeni

  Terkuin Merja

  SvaraRadera
 3. Vilken trevlig blogg och vad trevligt med pysselkväll. Vi skall också ha en pysselkväll den 31 mars här i Östhammar och jag hoppas att det kommer några dit då cokså. =)

  Hittade hit från Ingelalalas blogg och passar på att lämna ett avtryck och även önska en trevlig helg!

  SvaraRadera

Tack för att du besökte Hemma hos Ingeborg. Hoppas du gillade min blogg. Jag blir glad om du lämnar en liten hälsning så jag vet att du kikat in.
Välkommen tillbaka!