16 mars 2009

Tack alla snälla vännerJag sticker mej in för ett snabbt inlägg. Vill bara tacka er alla som mailade till mej igår angående kommentarstrulet. Tack Tack!
Jag vet inte vad jag gjorde men rätt som det var så hade jag kommentarplatsen på plats igen. Hade jag nåt fel på min lilla vita eller hade jag i misstag ändra inställningarna. God knows !
Hoppas de finns kvar i fortsättningen. För ni vet ju hur roligt det är att läsa hälsningarna ;)

Ha det så bra !


2 kommentarer:

 1. Toppen att det fungerar igen!Ja ibland kan man bli knasig när man inte vet vad men gjort för fel.Jag kämpar för fullt med att skapa bilder (fler bilder i en bild)men jag vet inte hur jag ska göra.Jag skulle behöva gå på kurs hos nån data kunnig.Ha en bra kväll.Kram!

  SvaraRadera
 2. Hej Lotta!

  Tack för titten hos mig och vad roligt att hitta till dig. Jag har några Finska bloggvänner och alla är duktiga trädgårdsmänniskor! Så fina bilder du visar, och vad spännande med din bloggshop. Jag har ju min lilla, och det är jätteskoj. Tyvärr hinner man ju inte alltid så mycket som man skulle vilja!

  Du är varmat välkommen tillbaka till mig, och jag kikar gärna in till dig igen!

  Ha det så gott!

  Karin

  SvaraRadera

Tack för att du besökte Hemma hos Ingeborg. Hoppas du gillade min blogg. Jag blir glad om du lämnar en liten hälsning så jag vet att du kikat in.
Välkommen tillbaka!