6 februari 2009

Ett litet fredags test!

Jag fattar inte riktigt hur ni andra kan inne i ert inlägg få med små länkar; typ kolla HÄR -- och när man trycker på HÄR så kommer man direkt till någon ny sida... kan någon förklara hur man gör.? Skall lite testa det nu än en gång när jag har lite överlopps tid på jobbet.

Test! Den här fina lampan har jag fyndat här
YES YES YES -- Nu fattade jag det. Jag förstod inte att man skall måla det ordet man vill länka till: ha ha - alltid lär man sej något! Det är bara genom att pröva som man lär sig.
Fredag- skönt. Lågstadiet skall vara i skolan i morgon, lördag De arbetar in någon dag. Idag skall det bli målning och under veckoslutet skall det bli en rundtur i vårt hem. Eller jag börjar rundturen. Efterlyste oxå hjälp med att få text på mina foton. Är det någon som kan förklara hur jag skall bära mej åt för att få det??? Tack på förhand!
Er (inte så värst data-duktiga ;) )ps! Men titta vad jag nu klarade av. Hur är jag såå kreativ idag. Fick min egen underskrift att bli snygg.Har testat flera gånger men inte fått den att alls bli snygg..

5 kommentarer:

 1. När du skrivit texten, markerar det du vill man ska kunna klicka på typ HÄR då. Sen trycker du på den gröna"gubben"dvs. den figuren sidan om länken du ändrar färg på texten.... och då får du upp en ruta du skriver in adressen som du ska kunna länka till.
  Hoppas du fattade...det är svårt att beskriva...:)

  Kram MAlin

  SvaraRadera
 2. Ja det tar tid och lära sig allting och så kommer det hela tiden nytt som man också vill få kläm på.

  För att få text på mina fotografier och att få dem lite dimmiga i kanten så tar jag hjälp av ett program som heter Picnik. Där finns det hur mycket roligt som helst att göra med sina fotografier, mycket är gratis men en del kostar så att du är lite uppmärksam.
  Gå in på www.picnik.com

  Lycka till och fråga om det är något :)

  Kram Åsa

  SvaraRadera
 3. :) Varsågod! Kul och kunna var till hjälp :)
  Det finns så mycket roligt man kan göra med sina foton på den sidan, nackdelen är att man kan bli sittandes i timmar ;)
  Ska bli kul och se vad du gör med dina kort :)
  Vilken fin underskrift du har fått förresten.

  Kram Åsa

  SvaraRadera
 4. Jag tycker d är nå nytt varje dag man ska lära sig,,,,härliga bakelser du lägger ut så här i diet tider:)
  Ha en bra helg
  Kram sari

  SvaraRadera
 5. Vilken fin blogg som jag hittade här.
  Ser att du har fixat till det med att få in hur man kan klicka.
  Ska kolla vidare hos dig nu.
  Ha, en trevlig kväll.
  Kram

  SvaraRadera

Tack för att du besökte Hemma hos Ingeborg. Hoppas du gillade min blogg. Jag blir glad om du lämnar en liten hälsning så jag vet att du kikat in.
Välkommen tillbaka!