11 februari 2009

Persienndörr ?!?

Glömde att berätta vilket fynd jag gjorde igår ! Jag gick som planerat på Party Lite - party igår kväll. När vi promenerade ut till parkeringsplatsen i det radhusområde som värdinnan bodde - fanns det ju FÖRSTÅS en container med skräp efter att de i hela husbolaget rivit badrum/bastuavdelningen. Jag kunde ju inte låta bli att dyka lite - och hittade från någons gamla badrum en gammal skåpdörr modell "persienn "( ni vet de som ser ut som en persienn ??) Nåja, jag släpade, till min käre mans stora glädje, hem den. Nu skall den tvättas och fixas lite. Behöver inte ens måla den eftersom den färdigt är vit. Sen skall den få en snygg text på och placeras någonstans... bild får ni se senare.
By the way, är ännu flunssig, ont i halsen och snorig - men kanske ett strå bättre.
Tur det annors skulle jag ju inte orka med mitt nya projekt ;0)

Ha det så bra idag,

4 kommentarer:

 1. I sydeuropa slänger man ju ut gamla möbler på gatan, med annat skräp som sopbilen plockar upp. Så jag har rotat i soporna där någon gång och släpat med hem ett bord från Italien!! Det är kul, och ett minne för livet!
  Krya på dig!
  Kram S.

  SvaraRadera
 2. Halloj där!

  I den underbara snön har vi hoppat & lekt i så inte ser den ut så där något längre ;)
  Kul att hitta saker & ting sådär efter vägen ;)

  Ha en underbar vecka
  //Siv

  SvaraRadera
 3. Tack för påhälsningen! Jag är såå inspirerad nu! Ha det gott!

  SvaraRadera
 4. Visst kan man hitta fina saker på såna ställen! Blir säkert jätte snyggt! Skulle också vilja ha en dörr ståendes någon stans..

  Trevlig vändag också!

  Kram, Lotta

  SvaraRadera

Tack för att du besökte Hemma hos Ingeborg. Hoppas du gillade min blogg. Jag blir glad om du lämnar en liten hälsning så jag vet att du kikat in.
Välkommen tillbaka!