19 februari 2009

Jag behöver Er hjälp, idéerika vänner!

Hej mina vänner!

Tänkte att ni kunde hjälpa mej. Den här fina takkronan är köpt från Ikea och har hängt i J:s rum när hon var lite mindre. Nu är den sönder, ni kanske undrar hur...byt glödlampa...hm?!?!
Historien är lång men i korthet kan jag säga att sladden är avklippt och det verkar vara svårt att sätta ny sladd dit.
Men nu ligger den på golvet och väntar att någonting skall ske! Jag skulle eventuellt kunna använda den på annat sätt , ta bort pärlorna eller... ja vad??? Den kunde även hänga i taket , men det verkar lite korkat när den inte fungerar, inte i alla fall hänga där, så som den nu ser ut.
Har ni ideer? Den är ju så himla söt men passar inte i J:s rum eftersom hon gärna har en taklampa som fungerar ;) och det finns inte riktigt plats för denna i hennes tak..
Låt er inspiration flöda och snälla hjälp mej...


2 kommentarer:

  1. Jag har faktiskt i mitt kök en underbar bordslampa som inte funkar för det är fel sladd eller nått sånt ,men den hänger på plats endå.Så iställer har jag en annan lampa i lite längre bort från den,Om du har möjlighet så kan du ju sätt upp en till lampa som fungerar och ha kvar den söta lampan för den är ju så fin. Hade bra kram

    SvaraRadera
  2. Vi har en likadan lampa i dotterns rum. Tycker den är så söt! Synd att ni inte får den att fungera. Nu just kommer jag inte på någon ide vad du kunde använda den till... bara att det vore bra om den fungerade.

    Kramis,

    SvaraRadera

Tack för att du besökte Hemma hos Ingeborg. Hoppas du gillade min blogg. Jag blir glad om du lämnar en liten hälsning så jag vet att du kikat in.
Välkommen tillbaka!