27 februari 2009

Vår NYA familjemedlem ;)Titta vad som kommer att flytta hem till oss! Denna lilla miniPC.

Den skall bli min och jag hoppas att jag kan blogga nu med den eftersom våra TVÅ andra datorer inte låter mej kika in hos er andra.. Hoppeligen kommer datorn i början av nästa vecka. Förrästen, vet ni vilken färg den är? Jo , preis som på bilden - VIT !

I morse var det 8-åringens tur att gå till tandläkaren. Han skulle bli borrad och var nog rädd. Men det gick finfint. Bad att läkaren skulle berätta allt vad hon gjorde. Det gjorde hon och det hjälper nog både ung som gammal..

På söndag blir det släktkalas för sönerna m och E som båda fyllt i början av året. Vi skall baka smarriga muffinsar, Kladdkaka och även annat smått och gott. Hoppas vädret fortsätter lika fint som det nu är. Några minusgrader skulle inte störa. Då kunde man skida och skrinna lite ännu, för snart smälter det väl bort. Har faktiskt glömt bort att berätta att vi beställde en liten påsklovsresa. Jo, vi skall hela familjen åka till ett bad som börjar på C. ( Ni finländskor kanske vet vad jag pratar om ! ) Barnen har ofta gnällt om det och nu gjorde jag slag i saken. I fortsättningen kommer vi även att under loven åka någonstans. Barnen är så stora nu (alla tre) att de inte orkar BARA vara hemma under de längre loven. Och visst passar det mor i huset att nångång få bo på hotell/båt eller annat ställe där hon kanske inte behöver laga mat varje dag...

Ha ett fint veckoslut ni alla

5 kommentarer:

 1. MEN vilken fin. Vad glad du ska vara. Blir lite avis... vill ha.... men önskar dig en trevlig helg med bloggande... kram

  SvaraRadera
 2. Gullig liten ny familjemedlem!
  Alltid kul med nya saker.....
  Ha en trevlig helg!Lycka till med kalaset.Kramar!

  SvaraRadera
 3. Hmmm... nog för jag är finsk men börjar på C??? vad är det, vart så nyfiken... båt eller spahotel? Men tårtan i förra inlägget... min yngsta älskar verkligen bilar... han sover med bilarna tillochmed.. ha en trevlig helg Kram sari

  SvaraRadera
 4. Funderar på att också köpa en ny bärbar, fast lite större, så att man får en ordentlig skärm. Men jag har liksom inte kommit till slott ännu.

  Ja, jag gillar ju att vara hemma, men det kan vara väldigt skönt att bo på hotell också och slippa att själv sköta all markservice ;-)

  SvaraRadera
 5. Kiitos eilisestä. Tarjoilu oli runsasta ja maittavaa. Onnea veilä kerran erisyisesti "meidän oma" E.

  "en liten påsklovsresa. Jo, vi skall hela familjen åka till ett bad som börjar på C"

  Ja mitäs tämä nyt on? Keskutellankos me vain blogin välityksellä, kun en asiasta aiemmin ole kuullut mitään ;-)

  SvaraRadera

Tack för att du besökte Hemma hos Ingeborg. Hoppas du gillade min blogg. Jag blir glad om du lämnar en liten hälsning så jag vet att du kikat in.
Välkommen tillbaka!