16 februari 2009

Måndag - på jobb igen!

Hejsan på er!
Sitter på jobbet och kan äntligen blogga! Yes! Hur kan man bli så beroende? Jag ser hela långa listan med era senaste inlägg och förstår ju att jag INTE hinner eller har möjlighet att läsa igenom alla. Ändå känns det hemskt, för jag missar ju en massa! Är jag helt sjuk- jag har blivit helt och hållet beroende . Det känns som om jag blivit som de töntarna som tittar på The Bold an the beautiful och som blir helt galna om de missar ett enda avsnitt. Men nu är jag då likadan.
Skall i alla fall försöka glutta in hos er som senast skrivit några rader och sedan hos de som var med i min tävling. Det var roligt att jag hade så många med. Snart blir det säkert en ny en.
Många helt nya ansiten fick jag oxå lära känna. Roligt!

Resten av familjen är alltså på sportlov men jag jobbar. Är ledig på fredagen-få se vad vi då hittar på! Försöker boka sommarens resa till Åland. Vi har lite nya planer för i år och det behöver funderas ett tag till... men roligt är det att få planera SOMMAREN!

Hoppas pappa hemma har fått min blogg att fungera

Ha det så gott,


2 kommentarer:

 1. Vilken tur att du fick tillgång till en dator så att du kunde göra ett inlägg :)
  Jag hoppas ni får ordning på er dator.
  Det är hemskt så beroende man kan bli av datorn överhuvudtaget.

  Kram Åsa

  SvaraRadera
 2. Hej. Gud vad jag hade att ta igen på din sida... Missat dig några dagar kände jag. Brukas skålar har jag massor av. Men jag vet inte ärligt vilka jag använder... Men nu står de iallafall synligt så nu kanske de kommer få komma fram mer... Aldrig kul med data trassel...usch.

  SvaraRadera

Tack för att du besökte Hemma hos Ingeborg. Hoppas du gillade min blogg. Jag blir glad om du lämnar en liten hälsning så jag vet att du kikat in.
Välkommen tillbaka!