28 april 2009

Här är den nu ......

... min länge efterlängtade metallurna.

Jag har ännu inte hunnit inreda med den. Funderar på om jag skall ha den enbart så där, skall jag ha en murgröna i den som sticker ut, frukter eller vad?? Den kan även användas med ett stort blockljus, inne eller ute på terrassen. Så mycket användbar, alltså ( man kan väl inte tycka annat ;)....).
Nu blir det bastu. Vår pappa kom hem med Guitar Hero -World Tour och nu spelas det för fullt. Både pappa och Max spelar gitarr och även jag har tidigare spelat hos bekanta och skoj är det ju.... Köper jag "onödiga" inredningsattiraljer till hemmet så måste väl han få det oxå..mina är ju förstås finare att ha framme och stå....

Mojn på er,

4 kommentarer:

 1. Hej Lotta,

  vad trevligt att du hittade till mig för nu hittade jag till dig. Vilken fin blogg du har! Roligt att du vill vara med i in utlottning av smycken. 2 lotter ligger i potten för din del. Lyckat till! Kram Anna-Lena (med rötter från Vasa!)

  SvaraRadera
 2. Hej Lotta!

  Så roligt att du hittade till min blogg, så jag hittade till din!

  Och jättekul att du vill vara med och tävla - det gör mig glaaad!

  Kramar! / Kerstin

  SvaraRadera
 3. Önskar dig en riktigt fin Valborg!

  På www.kronjuveler.se finns handgjorda
  unika smycken med prinsess-tema..:-)

  SvaraRadera
 4. Åh, vilken vacker urna! Urtjusig precis som den är.

  Trevlig valborg!

  Monika

  SvaraRadera

Tack för att du besökte Hemma hos Ingeborg. Hoppas du gillade min blogg. Jag blir glad om du lämnar en liten hälsning så jag vet att du kikat in.
Välkommen tillbaka!