6 april 2009

Snorig mamma+febrigt barn = mysigt hemma


Hej på er !
Så blev det då en hemmadag. Emil hade ingen feber igår men idag på morgonen hade den stigit lite. Han hostar och är allmänt trött. Jag fick i går kväll grym snuva. Nu sitter jag och nyser och snorar , stön! Vi sitter båda vid varsin dator och egentligen har vi det ganska skönt. Snart skall vi äta lite och kanske smaka på påskäggen vi köpte till weekenden. I Finland kommer de finskspråkiga påskhäxorna en vecka tidigare än de svenska. Alltså deras dag var igår. Men vi som för en gångs skull hade kommit ihåg att ha lite smått och gott hemma - fick tyvärr inget Blåkullabesök. Så nu MÅSTE Emil och jag äta dem.... hi..hi..hi..
Lite måste man ju få njuta fast man är sjuk!
Bli nu ni inte flunssiga. Attttjjjoooooo !
och Emil (host! )

4 kommentarer:

 1. Hej!Här är det också "flunsigt" Jag har en förkylning som bara tar om och om igen.Nu börjar jag bli riktigt trött på den.
  Mycke hushållspappaer går det åt.
  Gott me godis...kanske tur Ni inte fick besök;) Kram!

  SvaraRadera
 2. Åh, hoppas ni snart blir friska!!!! KAnske lite godis inte är så tokig medicin *ler*

  Va kul att du vill vara med och tävla om en skål från Greengate =)

  Ha en fin vecka! Kram H

  SvaraRadera
 3. Alla bara är sjuka överallt. Krya på er!

  Tack för borreliainformationen! Det var snällt!

  ha en skön påskvecka!

  Kram,Lotta

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Hoppas ni blir friska snart. Nog visste du väl att det bara är i södra Finland som påskhäxorna går helgen före påsk. Här i Österbotten är det nu på lördagen som dom går. Konstigt att det ska vara på olika gånger, i samma land!
  Krya på dig!
  Kram Sabina

  SvaraRadera

Tack för att du besökte Hemma hos Ingeborg. Hoppas du gillade min blogg. Jag blir glad om du lämnar en liten hälsning så jag vet att du kikat in.
Välkommen tillbaka!